Eduard Miró Banco Santander
Eduard Miró es va incorporar al grup financer l'any 1995.

Eduard Miró, nou director de Banc Santander a Catalunya

El banquer barceloní substitueix María José Macià, que passa a dirigir a tot Espanya Santander Personal, el servei de gestió remota de clients a través de gestors digitals

Canvis a la cúpula de Santander a Catalunya. El banc presidit per Ana Botín ha nomenat Eduard Miró nou director territorial, en substitució de María José Macià, que portava poc menys de tres anys en el càrrec.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, ​​Miró té 56 anys i està vinculat al grup financer des de 1995. En aquesta etapa treballava com a director d’oficina a Banesto i va anar guanyant responsabilitats en aquest banc avui ja desaparegut, fins a ser-ne el director de zona a Barcelona i, després, director regional de Banesto a Balears, a Castella-la Manxa i també a Catalunya. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el sector de la banca, ja que abans de treballar a Banesto ho va fer a Bankpyme i a Banca Jover. Des de 2013, ja al Banc Santander, ha estat director comercial a Catalunya i, des d’aquesta setmana, director de la territorial. L’entitat destaca la “dilatada experiència en la gestió d’equips, així com la gran visió comercial i de client” que atresora Miró gràcies a aquesta trajectòria.

María José Macià passa ara a ser la directora a Espanya de Santander Personal, el canal de gestió personalitzada remota que Santander posa a disposició dels clients que prefereixen no anar habitualment a una sucursal i opten per relacionar-se amb el banc mitjançant un gestor digital amb el qual poden contactar a través de videotrucades, xat, correu electrònic o telèfon. Abans de liderar la territorial de Catalunya, Macià havia estat directora de Santander a Balears i responsable comercial a Castella-la Manxa.