El centre de l'empresa de telecomunicacions s'ha inaugurat aquest dijous.

El grup suec Telavox obre a Barcelona el seu ‘hub’ d’I+D+I per a tot Europa

El centre donarà feina a 40 persones i reforça a l'empresa catalana Numintec, que es va incorporar a la multinacional fa dos anys

El grup de telecomunicacions suec Telavox ha obert aquest dijous a Barcelona el seu hub global d’I+D+I i suport als mercats on opera la companyia. La seu, ubicada al centre de la ciutat, donarà feina a 40 persones de set nacionalitats i consta d’un espai de 400 metres quadrats. Televox factura 70 milions d’euros i és un grup de telecomunicacions al núvol que ofereix serveis de telefonia, missatgeria, reunions i contact center a empreses a Europa. La companyia fa 20 anys que opera al mercat i disposa de més de 90 desenvolupadors interns i més de 50 consultors.

Segons ha explicat Telavox en un comunicat, el hub és una “peça clau” pel seu pla d’expansió. La decisió d’obrir-lo a Barcelona reforça el paper de Numintec, empresa catalana que es va incorporar al grup fa dos anys i que ha permès a la sueca estendre la seva activitat del nord d’Europa i el Regne Unit fins al sud del continent europeu.

De fet, Numintec es convertirà en una “fitxa estratègica” del grup Telavox, asseguren. La companyia catalana té una plantilla de 64 persones, ofereix serveis de telecomunicacions per a empreses i disposa de més d’un miler de clients de sectors com la salut, les assegurances, la tecnologia i la indústria.