Vista aèria del Parc del Tibidabo. © V. Zambrano

El Tibidabo reobrirà el proper 15 de maig

La nova temporada del parc d'atraccions portarà moltes sorpreses, com la celebració del seu 120è aniversari i l'estrena del nou funicular, a més de mesures per garantir la seguretat de tothom

Després de mesos tancat, el Tibidabo tornarà a posar en marxa les seves atraccions el proper dissabte 15 de maig. Ho farà complint totes les mesures que ha acordat amb el Procicat, amb qui fa mesos que negocia el pla sectorial que permet reobrir aquest tipus d’instal·lacions amb seguretat. 

Aquesta temporada al Tibidabo no serà normal i no només per l’aturada que ha hagut de fer i la il·lusió que desperta el seu retorn. Se celebrarà el seu 120è aniversari i els 15 anys des de la creació del Tibiclub. Però això no és tot. També serà el moment d’inaugurar la Cuca de Llum, el nou funicular. Amb capacitat per a gairebé 300 persones —quan la pandèmia passi—, s’ha concebut com una atracció més, recobert amb grans finestres que oferiran una visió panoràmica del paisatge que va des de la plaça Doctor Andreu fins a l’entrada del parc.

Per a la reobertura, el parc ha adaptat les seves activitats a les noves normatives i ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure. També ha limitat l’aforament del recinte i ha extremat els protocols de neteja. Com no podia ser d’una altra manera, la mascareta serà obligatòria i hi haurà punts amb gel hidroalcohòlic, a més de recorreguts diferenciats per a les entrades i les sortides a les atraccions. Es recomana adquirir les entrades de manera anticipada.