Els 15 llocs d’interès més visitats de Barcelona

La Basílica de la Sagrada Família va rebre un total de 4,56 milions de visitants durant l’any 2016, i va ampliar així la distància respecte del segon lloc d’interès més visitat a Barcelona durant aquest any, el Park Güell, que va rebre 2,95 milions de visitants.

Així ho indiquen les últimes dades oficials proporcionades per Barcelona Turisme en la memòria anual corresponent a l’any 2016, la qual ofereix un rànquing dels quinze llocs més visitats de Barcelona durant els anys 2015 i 2016.

El tercer punt d’interès de Barcelona segons el nombre de visitants va ser el Museu del FC Barcelona: un total d’1,94 milions de persones van passar per aquest museu l’any 2016. El quart lloc va correspondre a L’Aquàrium de Barcelona, amb 1,58 milions de visitants, mentre que la cinquena posició la va obtenir El Born Centre Cultural, amb 1,3 milions de visitants.

El gràfic següent ofereix les dades de visitants dels quinze llocs d’interès principals de Barcelona durant els anys 2015 i 2016. A la llista apareixen el Poble Espanyol, La Pedrera, el Zoo de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Història de Barcelona, el Palau Robert, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el CosmoCaixa, el CaixaForum i la Casa Batlló.