Empresa barcelonesa Kubbo
L'empresa barcelonina Kubbo, una de les que ha rebut finançament, ofereix serveis de logística per al comerç online.

L’empresa logística per comerç electrònic Kubbo capta un milió d’euros per créixer

En un moment d'auge del comerç electrònic, l'empresa barcelonina de preparació i enviament ràpid de comandes ha aconseguit un reforç econòmic per continuar amb la seva expansió a nivell nacional

La startup de logística per al comerç electrònic Kubbo ha tancat una ronda d’inversió d’un milió d’euros, liderada per Telegraph Hill Capital (THCAP), un fons amb seu a Barcelona. En aquesta ronda també han participat el fons portuguès BYND, Lánzame Capital i l’inversor Javier Dolcet, juntament amb alguns dels socis actuals de la firma, com Iting i Succesful Ventures.

L’empresa emergent,  especialitzada en oferir serveis de preparació i enviament ràpid de comandes, espera ampliar la seva plantilla, augmentar la seva presència a les grans ciutats espanyoles i continuar desenvolupant el seu software de gestió logística, així com expandir la seva xarxa de partners estratègics a nivell nacional i internacional.

Víctor García Pujol i Eric Daniel Fernández, cofundadors de Kubbo.

El soci de THCAP, Varun Dalal, assenyala que Kubbo pot convertir-se en un soci indispendable per al comerç electrònic. “El creixement de l’ecommerce s’ha accelerat globalment amb la irrupció de la covid. Això planteja problemes logístics per a lliuraments ràpids, gestió de devolucions i satisfacció del client que molts comerços en línia hauran de resoldre. Estem convençuts que Kubbo ajudarà a superar aquests desafiaments perquè les marques i retailers puguin concentrar-se en allò que realment els importa: vendre i fidelitzar al client“, exposa.

Els fundadors de l’empresa, Eric Daniel i Víctor García, remarquen que Kubbo s’ha posicionat com una de les empreses logístiques més innovadores d’Espanya: “La nostra tecnologia i serveis eren molt necessaris, i ho notem en la gran rebuda que estem tenint per part de les marques i empreses de comerç electrònic”.