Enric Rovira es va incorporar a Banc Sabadell l'any 2006.

Enric Rovira, nou director de Banc Sabadell a Catalunya

El fins ara director de gestió de riscos, Enric Rovira, ha estat nomenat director de la xarxa catalana d'oficines en substitució de Xavier Comerma, que s'incorpora al comitè de direcció

Relleu al capdavant de la xarxa comercial de Banc Sabadell a Catalunya. El fins ara director de la territorial catalana, Xavier Comerma, ha estat designat nou director de Gestió de Riscos de l’entitat i l’ha substituït Enric Rovira Masachs, l’executiu que fins ara ocupava aquesta posició en el banc presidit per Josep Oliu.

Rovira (Barcelona, ​​1965), que té el rang de director general adjunt, treballa a Sabadell des de 2006 i ha ocupat múltiples responsabilitats, com a director de Banca d’Inversió, director de Banca d’Empreses, responsable de Banca Corporativa i Negocis Globals, i director de Transformació d’Actius, Participades Industrials i Immobiliàries. L’any 2019 va accedir a la direcció de Gestió de Riscos i ara passa a liderar les sucursals de l’entitat a Catalunya.

Segons el conseller delegat de Sabadell, Jaume Guardiola, l’elecció de Rovira respon a la seva “dilatada experiència en funcions comercials i a la seva visió sobre el context i les claus en la gestió de riscos, tan crítica en la gestió del negoci actualment”.

En paral·lel, Xavier Comerma s’incorpora al comitè de direcció del banc en substitució de Rovira com a nou director de Gestió de Riscos “per la seva capacitat de combinar la visió tècnica de la funció de riscos amb l’orientació al negoci”. Segons Guardiola, aquests canvis organitzatius permetran fer front “al repte de la gestió i anticipació de riscos generat per la Covid-19 i milloraran la coordinació entre les àrees de riscos i comercial.