nstante de la nueva campaña de Estrella Damm, 'Verano '78'.
Instant de la nova campanya d'Estrella Damm, 'Estiu '78'.

Estrella Damm retrocedeix als estius dels 70 amb la seva nova campanya d’estiu

‘Estiu ‘78’ posa en valor el que és realment important, a través dels records d'un estiu del passat al ritme de ‘Yes, Sir, I can Boogie’, de Baccara

Arriba l’estiu i, amb ell, la ja tradicional campanya Mediterràniament d’Estrella Damm. Enguany ho fa sota el nom d’Estiu ‘78 i revivint instants estiuencs de la dècada de 1970. Tot això a través de records i memòries retornades al present, amb l’icònic Yes, Sir, I can Boogie com a banda sonora. Reinterpretada per la britànica Debbie per a Estrella Damm, la cançó del duo espanyol Baccara va donar la volta al món durant els 70, i ha arribat al present atravessant diverses generacions. 

La campanya del grup cerveser barceloní revisita l’estiu de 1978 a través d’una jove que, després de morir la seva àvia, rep una caixa de fotografies antigues de la seva joventut. Entre elles, li crida l’atenció una col·lecció d’aquell estiu, i comença a buscar els llocs exactes en els quals es van prendre les fotografies, i a recórrer-los i experimentar-los. 

El periple la porta a viure noves experiències a peu de platja, sota les estrelles i amb danses fins a l’alba, entrellaçant passat i present. L’experiència porta a la protagonista a viure, sense saber-ho, l’estiu de la seva vida, igual que ho va fer la seva àvia dècades enrere. I és que, canviï el que canviï, que l’important mai canviï, com proclama la campanya.

Rodatge de la campanya ‘Estiu ’78’ d’Estrella Damm.

Estiu ‘78 és una idea original del creador del concepte Mediterràniament d’Estrella Damm, Oriol Villar. Dirigida per Claudia Llosa, que ha col·laborat en diverses campanyes del grup, ha comptat també amb el director de fotografia nord-americà Erik Messerschmidt, guanyador d’un Oscar el 2020 per la pel·lícula Mank. La nostàlgica campanya convida a gaudir de l’estiu que arriba, sense oblidar el passat ni deixar de gaudir del present.