bicicletas protagonistas Stranger Things
L'exposició de Stranger Things es podrà visitar al Movistar Centre de Barcelona a partir d'aquest divendres 19 d'agost.

El Hawkins de ‘Stranger Things’ arriba al centre de Barcelona

Una exposició al Movistar Centre de Barcelona recorre alguns dels llocs més emblemàtics de la popular sèrie de Netflix. Es podrà visitar des d'aquest divendres 19 d'agost fins al dissabte 1 d'octubre.

A tots aquells a qui l’espera fins que surti la nova temporada de Stranger Things els hi sembli una barbaritat insuportable, han de saber que s’obrirà un nou portal temporal amb accés directe a Hawkins al mateix centre de Barcelona. Un recorregut els permetrà sotmetre’s a proves paranormals al Laboratori Nacional de Hawkins —vagin preparats per a control lumínic, levitació d’objectes i força mental— o passar-s’ho bé jugant a les màquines recreatives al centre comercial StarCourt.

Els més atrevits podran endinsar-se a la Creel House i, si ho aconsegueixen, sortir indemnes. Es recomana anar amb cascos per si cal recórrer a alguna cançó. No passa res si no és Running Up That Hill de Kate Bush.

Sentir-se com un més en el grup d’amics liderat per l’Eleven —o la Jane— no seria possible sense pujar a una de les mítiques bicicletes amb les quals han pogut lluitar contra els pitjors monstres i arribar fins a qualsevol punt, inclòs el Món del Revés que han imaginat els germans Duffer per a la sèrie de Netflix. Òbviament, podran immortalitzar el moment.

Movistar Centre Barcelona Stranger Things
Els visitants podran sentir-se com l’Eleven en algunes de les sales del Laboratori Nacional de Hawkins.

Tot això es podrà visitar al Movistar Centre de Barcelona, situat a la cantonada de Portal de l’Àngel i el carrer Fontanella. La primera planta s’ha transformat per acollir la mostra, que estarà disponible des d’aquest divendres 19 d’agost fins al dissabte 1 d’octubre. L’horari serà de dilluns a dissabte, de 10 del matí fins a 8 del vespre. Es calcula que la durada del recorregut complet és d’uns 35 minuts.

L’exposició, organitzada per Movistar Plus+ i Netflix, arriba a la capital catalana després de passar per altres ciutats com Madrid i València, on va atreure a més de 110.000 i 25.000 visitants, respectivament. Allà s’han vist llargues cues per entrar, per la qual cosa els organitzadors demanen anar amb temps i preparats per esperar.

L’entrada és gratuïta i no es poden fer reserves. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adult. El recorregut no és apte per a persones amb marcapassos, tenint en compte que en algun punt s’han instal·lat camps electromagnètics.

Simulación de la casa de Víctor Creel exposición Stranger Things
Simulació de la casa de Víctor Creel a l’exposició de Stranger Things al Movistar Centre de Barcelona. Atenció, hi ha el rellotge.