Els dissabtes de set a nou del vespre es pot fer un tast de vi al terrat de La Pedrera.

Fusió de vi i arquitectura pels capvespres d’estiu

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i La Pedrera s'uneixen per promoure el coneixement de les denominacions d'origen catalanes en un marc gaudinià excepcional

Barcelona estrenarà el proper cap de setmana, els dies 19 i 20 de juny, una nova proposta que fusiona el món del vi amb el de l’arquitectura modernista. Una experiència que permetrà involucrar tots els sentits i que és d’aquelles que a més a més de passar una bona estona et permeten aprendre, ampliar coneixements, en dos àmbits tan apassionants i aparentment tan diferenciats. La Pedrera amb DO és una iniciativa gastronòmica que vol afavorir el coneixement de les onze denominacions d’origen catalanes de vins tranquils i també de la DO Cava. És, a més a més, una nova forma de visitar la Casa Milà i de poder fer un tast en un espai arquitectònic únic.

Cada cap de setmana dels mesos de juny, juliol, setembre i octubre es dedicarà a una denominació d’origen, començant per la Terra Alta i acabant a finals d’octubre amb la DO Tarragona. Per una banda, l’Incavi i La Pedrera oferiran dos tastos de cada DO els dissabtes i els diumenges a les 12 del migdia, a la denominada Sala Gaudí. Serà un tast complet que permetrà fer-se una visió dels vins més típics d’aquella zona i conèixer com és el paisatge i les varietats principals de raïm utilitzades, entre molts altres aspectes. El preu per participar en el tast és de 25 euros per persona, amb l’opció d’assistir a tres tastos per 60 euros.

La Pedrera amb DO oferirà també una experiència més lúdica que combinarà la cultura, la gastronomia del territori i el vi al terrat de La Pedrera, cada dissabte al vespre. Aquesta opció permetrà degustar tres vins de la DO que correspongui mentre es gaudeix de les espectaculars vistes que ofereix el cèlebre terrat i les seves xemeneies cobertes de trencadís. Aquesta opció, de 19 a 21 hores, té un cost de 20 euros, amb la possibilitat d’abonar-se a un cicle de quatre tastos, per 60 euros. En els dos casos, l’experiència es pot completar amb una visita a l’edifici modernista de Gaudí.

El preu per persona és de 20 euros.

Els últims dos caps de setmana de juny es dedicaran a les DO Terra Alta i Catalunya. El juliol serà pels vins del Penedès, Alella, Priorat i Montsant, i el mes de setembre (només el cap de setmana del 18 i 19) el protagonista serà la Conca de Barberà. Finalment, el cicle es clourà a l’octubre amb les DO Empordà, Costers del Segre, Pla de Bages, Cava i Tarragona.