Imagen virtual de la nueva sede de Glovo en el 22@ de Barcelona
Imatge virtual del complex Mile 22@, on s'ubicarà la seu de Glovo.

Glovo estrenarà una nova seu al 22@ que preveu acollir 3.000 empleats el 2023

La companyia lloga 30.000 metres quadrats a Freo Group, en una de les operacions immobiliàries més grans de l'any

Glovo prepara un nou canvi de seu corporativa per fer front al seu creixement, que ha deixat una altra vegada petites les seves instal·lacions actuals al districte 22@ de Barcelona. La companyia liderada per Òscar Pierre acaba d’anunciar el lloguer d’unes noves oficines de 30.000 metres quadrats al carrer Badajoz que preveu estrenar a finals del 2022.

Es tracta d’una de les operacions més importants firmades aquest any al sector terciari barceloní, que es troba en plena expansió després de l’aturada provocada per la pandèmia. Des del gener, la contractació d’oficines a Barcelona ha crescut un 79%, amb una demanda a tancament de setembre de 228.300 metres quadrats contractats, principalment al 22@, segons un estudi recent de Cushman & Wakefield. Entre les principals transaccions anunciades aquest any destaca el lloguer de 20.000 metres quadrats per part de la multinacional Webhelp per instal·lar la seva nova seu corporativa a Barcelona i el trasllat de la seu de T-Systems a un nou complex immobiliari promogut per Meridia Capital, on ocuparà 7.500 metres quadrats.

La nova seu central internacional de Glovo s’ubicarà al campus empresarial Mile 22@, ubicat a l’eix Badajoz i promogut per Freo Group. En una primera fase, podrà albergar més de 3.000 empleats, una xifra que la companyia d’entregues ultraràpides preveu assolir a finals del 2023. Actualment, a la seu de Glovo al 22@ hi treballen unes 1.700 persones; la plantilla global de la firma supera els 3.400 professionals si se sumen la resta d’oficines a altres ciutats.

“Des de Barcelona se seguirà definint l’estratègia i el desenvolupament tecnològic per als 24 països on Glovo és present”, destaca l’empresa, que assegura que el nou complex Mile 22@ permetrà futures ampliacions. La firma destaca que l’immoble de 30.000 metres quadrats que ha llogat està dotat dels màxims estàndards en sostenibilitat, per maximitzar l’estalvi energètic, el mínim consum d’aigua i la generació d’energia mitjançant panells solars.

“Barcelona va confiar en Glovo i, gràcies a aquest suport, en només sis anys un petit projecte pilot d’encàrrecs s’ha convertit en una plataforma multicategoria amb presència internacional. Seguirem apostant per la ciutat que ens va veure néixer perquè creiem que, treballant junts, Barcelona continuarà sent un referent internacional en creixement econòmic, un dinamitzador de l’ecosistema emprenedor i un pol d’atracció de talent”, ha destacat Òscar Pierre, conseller delegat i cofundador de Glovo, present a 1.100 ciutats a 24 països.

El nou llogater de Glovo, Freo, és una gestora de fons alemanya que opera a Espanya des del 2015 i que ha convertit la promoció Mile 22@ en el seu projecte més emblemàtic. Es tracta d’un campus dissenyat per BCA Arquitectes i integrat per tres edificis, dels quals dos han estat llogats a Glovo: Mile Àvila, situat a la cantonada dels carrers Àvila i Llull i amb una superfície de 16.524 m², i Mile Llull, a la cantonada dels carrers Llull i Badajoz amb una superfície de 13.625 m². L’operació ha estat intermediada per la consultora JLL.

Tags from the story
,