Danae Vara, Antonio Morales i Ángel Casarrubios, cofundadors de Gocleer.

Gocleer capta més de 930.000 euros per revolucionar el mercat de les assegurances de cotxe

L'empresa emergent barcelonina ofereix un servei de contractació d'assegurances de cotxe i micromobilitat 100% en línia i preveu destinar aquests recursos a la captació de talent i a millorar la seva oferta

La mobilitat està canviant, és un fet innegable que tenen molt clar Antonio Morales, Danae Vara i Ángel Casarrubios, creadors de l’empresa emergent Gocleer. Aquesta startup barcelonina nascuda el febrer de 2020 ha desenvolupat una plataforma per a la distribució digital d’assegurances de cotxes i micromobilitat i acaba de tancar la seva primera ronda de finançament per més de 930.000 euros.

Gocleer espera posicionar-se en el mercat com una alternativa a les assegurances de cotxes tradicionals, oferint un servei de contractació 100% en línia d’assegurances d’automòbil i mobilitat personal. Aquest servei es complementa amb un programa de cashback, que consisteix en el fet que els conductors que facin servir poc el seu vehicle o que el combinin amb altres mitjans de transport poden obtenir fins a un 30% de devolució del valor anual de la seva assegurança.

L’empresa ha estat creada amb l’impuls d’Antai Venture Builder, una incubadora d’empreses emergents cofundada per Miguel Vicente i Gerard Olivé, que inverteix en projectes revolucionaris en els seus respectius sectors. En aquesta ronda de finançament liderada per Antai Venture Builder també han participat inversors privats locals i internacionals. Els recursos es destinaran a impulsar el creixement del negoci, oferir una oferta personalitzada als usuaris i fomentar la captació de talent humà per al projecte.

La firma també té previst llançar abans d’estiu un marketplace d’assegurances de mobilitat per a ampliar la seva oferta no sols a vehicles, sinó també a patinets elèctrics, bicicletes, motos elèctriques o altres mitjans alternatius de micromobilitat. Aquest moviment s’emmarca dins de la seva estratègia de desenvolupar el concepte Pay how you move (paga com et mous), amb una visió centrada en la mobilitat integral de la persona i no sols del cotxe. L’empresa ha començat a operar aquest gener, i espera arribar a les 4.000 pòlisses d’assegurança a finals de 2021.

Gocleer suposa un abans i un després per al mercat de les insurtech i és un clar exemple de com l’ecosistema emprenedor està preparat per liderar la transformació del model productiu. Per això, des d’Antai estem molt orgullosos d’haver pogut contribuir al desenvolupament del seu negoci i confiem plenament en tot el seu potencial“, comenten els cofundadors d’Antai Venture BuilderMiguel Vicente i Gerard Olivé.