Hotel Ennismore Sant Adrià Besòs
El nou hotel es preveu que obri durant el segon semestre de 2024.

El grup britànic Ennismore obrirà un hotel de luxe davant del Port Fòrum

Substituirà a Hard Rock en el projecte impulsat per la gestora ASG al terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Ho farà amb la marca SLS, que aterrarà per primera vegada a Europa.

La gestora d’inversions de capital de risc ActivumSG Capital Management (ASG) ha escollit la cadena de luxe Ennismore per operar el nou hotel que s’alçarà al front marítim de Sant Adrià de Besòs, davant del Port Fòrum. Ennismore, participada pel grup Accor, serà qui finalment gestioni aquest nou establiment després que Hard Rock International desistís fa uns mesos. 

Les obres estructurals del nou hotel acabaran en els pròxims mesos i l’establiment preveu obrir portes de cara al segon semestre de 2024. La inversió d’aquest projecte, assumida per ASG, se situa en els 200 milions d’euros, xifra que inclou tant la compra del solar que ocupa com la construcció del nou establiment.

L’hotel de Sant Adrià ocuparà més de 31.300 metres quadrats i tindrà 490 habitacions, totes amb balcó. L’oferta es completarà amb una terrassa de restauració al terrat, tres piscines, una sala d’actes de gairebé 800 metres quadrats, un spa, un saló de bellesa i un centre fitness. L’establiment està situat en l’última parcel·la del passeig marítim de la zona metropolitana en la qual es permet el desenvolupament hoteler.

Nuevo hotel Ennismore
L’hotel tindrà 490 habitacions, totes amb balcó.

La britànica Ennismore situarà a Sant Adrià el primer hotel de la seva marca SLS a Europa. Aquest segell lifestlye de luxe només té set establiments més a tot el món, situats a Beverly Hills, Miami, Bahames, Cancun i Dubai. A més de Barcelona, el grup hoteler preveu obrir dos hotels SLS més a Puerto Madero (Argentina) i Scottsdale (Estats Units). El grup compta amb un porfoli de 14 marques, amb 90 propietats operatives i 160 en desenvolupament, així com més de 150 restaurants i establiments d’oci nocturn.