L’IESE encapçala el rànquing del Financial Times de les millors escoles de negocis del món

Per quart any consecutiu, l’IESE s’ha situat en el lloc número 1 del rànquing mundial d’escoles de negocis que ofereixen programes a mida per a la formació de directius que elabora el diari Financial Times.

L’IESE també ocupa un lloc molt destacat en l’altre rànquing que publica el FT, el de programes oberts, on és tercer.

A la llista de les millors escoles de negocis amb programes a mida per a empreses, l’IESE supera la Duke Corporate Education, que té seus a Estats Units, Regne Unit, Singapur i Sud-àfrica, i a la IMD de Suïssa i Singapur. La quarta posició l’ocupa la London Business School (Gran Bretanya) i la cinquena és per a la HEC Paris (França).

A més de l’IESE, dues escoles de negocis amb seu a Barcelona, ​​Esade i Eada, apareixen en aquest rànquing que elabora el Financial Times. En el cas d’Esade, ocupa el lloc número 30 entre les escoles de directius que ofereixen programes a mida, mentre que EADA és la número 52 del rànquing.

L’altre rànquing anual preparat pel diari Financial Times, el de les escoles de negoci amb programes oberts, està liderat per la IMD, que ocupa el primer lloc, i la Saïd Business School de la Universitat d’Oxford (Regne Unit), que és segona.

Després de l’IESE, que ocupa la tercera posició, se situen la Harvard Business School (Estats Units) i el Insead (França, Singapur, UEA).

Entre les 30 primeres escoles de negoci del món pels seus programes oberts es troben dues altres espanyoles: Esade, en el lloc 21, i IE Business School, al 25. A més, Eada ocupa el lloc número 45 en aquest rànquing.