Ignasi Giralt deixa Badi i fitxa per Revolut

Revolut ha fitxat a Ignasi Giralt com a director per impulsar el seu creixement a Espanya, on la fintech ja ha arribat als 650.000 usuaris

Després d’haver desenvolupat la seva trajectòria professional en Airbnb i a Badi, Ignasi Giralt es posa al front de Rovolut, un dels neobancs de més èxit a Europa. Des de l’oficina que la fintech té a Barcelona, ​​Giralt s’encarregarà de liderar el creixement de la base d’usuaris a Espanya, fomentar aliances estratègiques i contribuir al llançament de nous productes.

 
 

El nou Country Growth Manager de Revolut s’incorpora a la firma britànica després de quatre anys a la plataforma barcelonina de lloguer d’habitacions Badi, on era el director general del mercat espanyol. Amb anterioritat havia format part de l’equip de màrqueting d’Airbnb.

“En els darrers cinc anys, Revolut ha desenvolupat un producte que ha millorat dràsticament el benestar financer de més de 13 milions d’usuaris a tot el món. Crec fermament en aquest projecte i en la promesa que fem a tots els nostres usuaris: poder convertir-nos en la primera solució per a les finances personals del seu dia a dia”, assenyala Giralt.

Revolut va néixer el 2015 al Regne Unit i ara ja ofereix els seus serveis financers alternatius a la banca tradicional a 35 països, on dóna feina a 2.200 persones i suma una cartera de 13 milions de clients. Segons la fintech, el seu ritme de creixement global és de més de 10.000 noves obertures de comptes cada dia. Al febrer, el neobanc fundat per Nikolái Storonski i Vlad Yatsenko es va valorar en més de 5.500 milions de dòlars després d’aixecar una ronda de finançament de 580 milions d’euros. Aquest any, s’ha expandit a països com els Estats Units, Austràlia i el Japó.

Fort ritme de creixement

La firma opera en el mercat espanyol des de 2017 i des de llavors cada any ha triplicat el nombre d’usuaris al país, al passar de 13.000 persones el 2017 als més de 650.000 actuals. A més de fitxar Giralt, Revolut ha reforçat el seu equip espanyol amb la incorporació de Teresa Ferreiros —procedent de Edelman— com a directora de comunicació.

L’aplicació mòbil de Revolut permet disposar de serveis financers de manera 100% digital i amb un model freemium que combina prestacions gratuïtes i de pagament. A més de disposar d’un compte i una targeta de crèdit, els usuaris poden retirar diners sense comissions de qualsevol caixer, fer transferències internacionals gratuïtes, comprar i vendre accions, i connectar també a l’app el seus altres comptes bancaris per poder visibilitzar en una sola plataforma tots els seus diners. A Espanya, l’usuari mitjà és una persona de 36 anys (el 50% dels clients tenen entre 25 i 40 anys), de renda mitjana i que viu en nuclis urbans com Barcelona, ​​Madrid, Màlaga, Sevilla, València o Saragossa.