Fundadores Vitaance
Christian Rochas, Ana Zamora i Bernard Granados, l'equip cofundador de Vitaance.

La ‘insurtech’ Vitaance ultima una ronda d’un milió liderada per Antai

La startup vol transformar el món de les assegurances de vida amb una oferta personalitzada que fomenti els hàbits saludables

L’empresa inversora i incubadora d’empreses emergents Antai Venture Builder ha triat la insurtech Vitaance per transformar el món de les assegurances de vida. L’experiència en aquest sector de l’equip cofundador, format per Ana Zamora, Bernard Granados i Christian Rochas, ha de servir per plantejar una oferta innovadora, basada en la flexibilitat i un preu ajustat per a cada client.

La startup va néixer el gener de 2021 amb un capital social de 370.000 euros aportat per l’equip cofundador i està ultimant una ronda d’un milió d’euros, liderada per Antai, que s’espera que es tanqui durant el mes de juliol. Els recursos es destinaran al desenvolupament de la plataforma, la captació d’usuaris i la contractació de personal. L’objectiu de l’empresa és arribar als 3.000 usuaris el 2022.

La proposta de Vitaance passa per oferir assegurances de vida que “ajudin els seus clients a viure millor” mitjançant un sistema d’hàbits saludables i recompensant-los si els segueixen. Així mateix, els clients amb un estil de vida més sa podran accedir a avantatges sobre els productes contractats.

“El nostre enfocament és totalment diferent, ja que només volem oferir als nostres clients productes que s’adaptin completament a la seva manera de ser i a la seva manera d’entendre la vida”, exposa la consellera delegada i també cofundadora, Ana Zamora.

Per la seva part, els coconsellers delegats d’Antai, Miguel Vicente i Gerard Olivé, veuen en Vitaance “una grandíssima oportunitat per entrar en un sector gegant com l’assegurador, però amb una aproximació radicalment diferent”. “Amb Vitaance i gràcies a les dades i la tecnologia, per fi tindrem a la nostra disposició una assegurança de vida adaptada a les nostres necessitats i pensada exclusivament per a cadascun de nosaltres”, afegeix Vicente.