Kave Home en Niza
Establiment de Kave Home a Niça.

Kave Home tanca 2023 amb més de 200 milions i obrirà a París, Roma i Milà

L'empresa familiar de mobles i decoració de Sils va registrar l'any passat un creixement del 30% respecte a 2022

El recentment tancat 2023 ha estat un any de canvis i creixement per a Kave Home, que afronta el flamant 2024 amb ambicioses intencions. La companyia de mobles amb seu a Sils ha acabat l’exercici amb un increment del 30% respecte a 2022 i facturant prop de 200 milions d’euros. Aquest augment respon especialment al pla d’expansió de la marca en el canal de retail, a través del qual ha assolit la xifra de 115 punts de venda en més de 50 països dels cinc continents. 

Malgrat acabar l’exercici, no acaba l’aposta de Kave Home per l’expansió internacional. Amb la mirada posada en grans capitals, l’empresa preveu obrir en ciutats com París, Roma i Milà. Ho farà després d’un 2023 en el qual ha reforçat la seva presència directa a França i Itàlia, dos dels seus mercats més rellevants. L’expansió impulsada en aquest any s’ha complementat amb obertures de franquícies en indrets tan diversos com Singapur, Hongria, Islàndia, Bulgària i Guatemala. 

L’expansió internacional no és l’únic gran objectiu que s’ha marcat Kave Home per a 2024. Entre els seus propòsits per a aquest any, l’empresa preveu crear un centre tecnològic de desenvolupament de producte, així com ampliar la seva seu corporativa. Situada a Sils, la seu s’ampliarà davant la previsió que augmenti la plantilla de la companyia, que actualment compta amb més de 600 empleats a tot el món. 

Kave Home preveu fabricar les seves primeres col·leccions de mobiliari a mida a Espanya durant el primer trimestre de 2024

Tot això després d’un 2023 durant el qual s’ha produït un relleu generacional en l’empresa, i és que Francesc Julià Ametller s’ha posat al capdavant per a liderar el projecte familiar, com a CEO de Kave Home. Capitanejarà la companyia tenint al seu pare com a referent, com va explicar en una entrevista a The New Barcelona Post

El relleu es va produir en un any durant el qual la companyia també va inaugurar una nau logística situada a Tordera, que s’ampliarà previsiblement l’any 2025. Amb aquesta ampliació, pràcticament duplicarà la seva superfície, que inclou un centre de recuperació de mobiliari i reciclatge. L’empresa també va adquirir durant 2023 una planta de producció al municipi murcià de Iecla, amb l’objectiu de fabricar les primeres col·leccions de mobiliari a mida a Espanya durant el primer trimestre de 2024. Aquestes adquisicions i obertures, sumades al llançament de la seva aposta artística Kave Gallery, han fet de 2023 un any històric per a l’empresa familiar.

Planta logística de Kave Home
Planta logística de Kave Home a Tordera.