Consultora Prosperity
Barcelona és una de les ciutats europees que més talent digital atrau. ©Consultora Prosperity

La consultora de captació de talent Prosperity fixa la seu a Barcelona

La companyia europea, amb presència també a París i Dublín, aposta per la capital catalana per establir la seu central amb l'obertura d'unes noves oficines i reforçant el seu equip de professionals

La consultora de recursos humans Prosperity ha escollit Barcelona per fixar la seva seu corporativa perquè considera que és una de les ciutats europees més atractives per a la captació del talent.

L’aposta per la capital catalana també passa per l’obertura d’unes noves oficines, al Carrer Sardenya, i per la incorporació de cinc professionals a l’equip de 15 treballadors que configuren la plantilla de la firma a Barcelona. Especialitzada en la selecció de talent tecnològic i digital, Prosperity també té oficines a París i Dublín i opera a Espanya, França, Anglaterra i Irlanda.

La companyia disposa d’una base de dades interna que inclou més de 55.000 candidats especialitzats i una cartera de més de 350 clients, entre els quals hi ha companyies tecnològiques i startups, des de Microsoft o Google, fins a Wallapop o Wallbox, entre d’altres.

Prosperity, cofundada fa 20 anys per Gary Mullan i Jim Murray, aconsegueix tancar el 60% dels processos sense recórrer a plataformes externes, en un període de temps d’entre 10 i 35 dies, segons Gary Mullan, conseller delegat del grup. Mullan concreta que el valor diferencial de Prosperity és la transformació digital. “Som experts a detectar els perfils que necessita el mercat en un escenari on la digitalització és una prioritat a tots els sectors”, diu.

Gary Mullan detalla que “els professionals de Prosperity entenen les demandes del sector i fa molts anys que desenvolupen estratègies específiques per a la captació del talent digital. La consolidada experiència permet a la companyia anar un pas endavant de les empreses de selecció de personal no especialitzades”.