botiga Tiffany Passeig de Gràcia
Tiffany ha llogat aquest local de Passeig de Gràcia amb València, abans ocupat per CaixaBank. ©SSV

La joieria Tiffany i la cadena Sephora obriran botigues al Passeig de Gràcia

La pandèmia està provocant el tancament de botigues a l'emblemàtica artèria comercial barcelonina, però Sephora, Tiffany i Nike se sumaran pròximament a les obertures protagonitzades enguany per Moncler, Balenciaga o Week Day

Cada nova obertura al centre de Barcelona és una bona notícia en un context de pandèmia i de tancament de negocis. El paisatge urbà de locals amb la persiana baixada i el cartell de per llogar és ja habitual, una cosa impensable fins fa molt poc, quan existia una dura batalla entre les grans marques per ubicar-se en carrers estratègics com el Passeig de Gràcia, Rambla Catalunya o el portal de l’Àngel. Es calcula, que la taxa de disponibilitat en aquests eixos prime podria arribar ja al 30%.

En aquest context, Sephora ha anunciat la seva intenció d’obrir una botiga emblemàtica en el nombre 37 del Passeig de Gràcia, al costat de la botiga de Loewe, en un local que en el passat havia ocupat el restaurant Tenorio. El nou establiment de Sephora tindrà una superfície de 850 metres quadrats (entre planta baixa i soterrani) i el seu lloguer ha estat assessorat per la consultora immobiliària ARetail.

Local on obrirà Sephora al febrer de 2021.

L’objectiu de Sephora és inaugurar la botiga al febrer, un cop finalitzin les obres de reforma. La cadena francesa de perfumeria i cosmètica selectiva reforçarà així la seva implantació en el centre de la capital catalana, ja que també compta amb locals a Rambla Catalunya i al centre comercial El Triangle de Plaça Catalunya. Sephora pertany al grup de luxe LVMH i opera a Espanya des de 1998 en aliança amb El Corte Inglés, amb qui va crear una empresa conjunta per a la seva expansió al país.

En paral·lel, segons ha avançat Idealista News, la consultora Ascana acaba d’intermediar una nova obertura de la mítica firma de joieria Tiffany a la milla d’or barcelonina. La icònica marca, famosa per la pel·lícula Desayuno con diamantes, s’ubicarà en un local de 400 metres quadrats al número 61 de Passeig de Gràcia, a la cantonada amb el carrer València. Es tracta d’un immoble que fins fa uns mesos estava ocupat per una oficina de CaixaBank. Tiffany ja comptava des de 2010 amb una joieria al passeig barceloní situada als locals comercials que hi ha a l’Hotel Mandarin.

Les obertures de Sephora i Tiffany se sumen a la recent inauguració de la cadena Week Day, propietat del grup H & M, a la confluència entre Passeig de Gràcia i Consell de Cent. A l’emblemàtica artèria comercial barcelonina també han obert portes recentment Moncler, Balenciaga, Nylstar, Golden Goose i Messika. Ara, el moviment més esperat a la zona és l’obertura de la macrobotiga de Nike, un dels projectes més destacats a Europa de la multinacional nord-americana de calçat i roba esportiva. La nova flaghship de Nike, que està pràcticament acabada, tindrà una superfície de 2.000 metres quadrats i serà operada pel grup italià Percassi, que és l’amo de la cadena Kiko Milano, segons la web especialitzada Modaes. Nike obrirà en els baixos d’un edifici que havia albergat la seu de Banc Popular a Catalunya i que va ser adquirit per la immobiliària Hines. Totes les plantes de l’immoble seran ocupades per l’empresa nord-americana d’espais de treball compartit o flexibles WeWork.

Tienda Moncler Barcelona
Moncler és una de les marques que ha obert aquestes últimes setmanes. ©SSV

Armani es trasllada
Un altre dels moviments que es preveu al Passeig de Gràcia és el trasllat de la botiga d’Armani. Deixarà la seva històrica ubicació al número 6 per establir-se a la cantonada amb el carrer Aragó, on acaba de tancar la botiga de Desigual. Les reubicacions copen ara la majoria de grans operacions que se signen en el centre de la ciutat. Un bon exemple d’això és el recent trasllat de la boutique de Nespresso, que ha deixat l’antic Bulevard Rosa per reinaugurar a Rambla Catalunya amb Aragó.

Bimba y Lola Barcelona
Bimba i Lola va tancar la seva botiga l’1 de desembre i es centrarà en l’establiment que posseeix a la Rambla Catalunya. ©SSV

L’1 de desembre també va tancar el local de Bimba i Lola, ubicat al costat del què ocupava Nespresso. La marca ha decidit concentrar-se en la botiga que posseeix a la Rambla Catalunya. Ara, en la part de l’antic Bulevard Rosa que dóna a Passeig de Gràcia només queda una petita botiga d’Oro Gold, marca que ja té en marxa la reforma d’un altre local al costat oposat del carrer, on fa unes setmanes va tancar Timberland. En aquest tram central, a més de Desigual, Nespresso i Bimba i Lola també han abaixat la persiana Liu·Jo i Lacoste. Altres tancaments que hi ha hagut al passeig coincidint amb la pandèmia són els de la sabateria Lotusse (al costat de la Gran Via) i una de les dues botigues que tenia Oysho (Inditex).

En aquest local que ocupava Desigual a Passeig de Gràcia amb Aragó es reubicarà Armani. ©SSV