La Sagrada Familia
La Sagrada Família, amb el mar de fons.

La Sagrada Família reobre al públic després de mesos tancada

Es podrà visitar els caps de setmana al matí i les entrades només es poden comprar a través del seu web

Després de mesos tancada, la Sagrada Família tornarà a obrir portes als visitants aquest dissabte. Les entrades només es poden comprar a través del seu web. L’horari per accedir a la Basílica serà els matins de dissabtes i diumenges, concretament, de 9:00 a 15:00 horas. La junta constructora del temple no descarta fer marxa enrere en aquesta decisió si l’evolució epidemiològica empitjora i les restriccions vigents canvien.

Amb la segona onada, després de l’estiu, el temple va haver de tancar a finals d’octubre, com tantes altres activitats van haver de fer el mateix per complir amb les restriccions vigents. Des de l’inici de la pandèmia, només ha estat obert entre els mesos de juliol i octubre de l’any passat.

Així mateix, la junta constructora assenyala que aquells que no van poder gaudir de les entrades Hora Barcelona pel tancament d’octubre ho podran fer aquesta tardor. A través d’un correu electrònic, es contactarà amb els afectats per reprogramar les visites. Aquestes entrades es van crear durant el mes de juliol passat per retre homenatge als barcelonins després de la pandèmia.

Tags from the story