Vista aérea del Port Vell
Vista aèria del Port Vell de Barcelona.

Marina Port Vell serà l’espai preferent per als súper iots durant Copa Amèrica

Més de 40 embarcacions de gran eslora ja han sol·licitat un amarratge a les instal·lacions

Marina Port Vell Barcelona ha signat un acord amb la Copa Amèrica per ser espai preferent per a l’amarratge de súper iots i embarcacions de gran eslora durant l’esdeveniment, que se celebrarà entre l’agost i l’octubre del 2024. Segons ha explicat la Marina Port Vell en un comunicat, els organitzadors oficials de la Copa —ACE Barcelona— i el soci oficial de serveis de súper iots de la regata —BWA Yacthing—, col·laboraran amb ells per oferir els seus serveis premium a les embarcacions de gran eslora que vagin a la regata.

De fet, ja hi ha més de 40 embarcacions que han demanat un amarrament per assistir a la cita esportiva, unes peticions que s’atendran mitjançant un sistema centralitzat de reserves gestionat per BWA Yachting.

Segons Marina Port Vell, l’interès pels seus amarraments “reforça encara més el posicionament de la ciutat de Barcelona com a hub de súper iots en el Mediterrani i destí de referència al sector”.

El director general de Marina Port Vell Barcelona, Ignacio Erroz, ha explicat que ja estan treballant perquè l’edició de la Copa Amèrica a la ciutat “sigui la millor de tota la història de la competició”.

Per la seva banda, el conseller delegat d’ACE Barcelona, Grant Dalton, ha dit que estan “molt impressionats” pel potencial de Catalunya i la seva capital com a seu de la Copa Amèrica, especialment per “la qualitat de les marines, ports i instal·lacions que es poden oferir als iots visitants”. “Marina Port Vell és única en la seva ubicació, tant a prop del centre de la ciutat i al costat de le bases dels equips”, ha remarcat.

En el marc de l’acord signat amb Marina Port Vell, les instal·lacions podran comercialitzar el merchandising oficial de la 37a Copa Amèrica. A més a més, durant la competició, que tindrà lloc entre l’agost i l’octubre del 2024, s’espera que les instal·lacions de la marina allotgin importants celebracions i esdeveniments especials enfocats als propietaris de súper iots visitants i de les principals marques internacionals que donen suport a la Copa Amèrica.