Laia Fernàndez  Sergi Villaubí fundadores Monstera
Laia Fernàndez i Sergi Villaubí, els fundadors de Monstera.

Monstera obre una ‘pop-up store’ de plantes aquest cap de setmana al Poblenou

L'empresa emergent barcelonina calcula que unes 2.000 persones passaran per la seva botiga efímera, en la qual es podran trobar més de 50 varietats de plantes interiors a preus rebaixats

Després de l’èxit del seu sorteig a Instagram en el qual regalava plantes per a tota la vida, la botiga online Monstera es passa a la presencialitat aquest cap de setmana amb l’obertura d’una pop-up store en la qual vendrà més de 50 varietats de plantes interiors a preus rebaixats, que se situaran entre els cinc i els quinze euros de mitjana, més barats que a la pàgina web. Entre elles, hi haurà les referències més venudes de la marca, com la Monstera deliciosa, la Maranta leuconeura i la Plectranthus verticillatus, però també altres de més singulars, com la Syngonium Confetti, l’Alocasia Pink Dragon i l’Alocasia Black Velvet, que tindran preus més alts.

Aquesta startup barcelonina aposta per crear botigues efímeres dues vegades a l’any, tant a la capital catalana com a Madrid. Amb una inversió d’uns 15.000 euros, la companyia ho fa amb l’objectiu que els clients puguin veure les plantes que volen comprar en directe, així com donar-se a conèixer a nous compradors, segons explica el fundador i conseller delegat de Monstera, Sergi Villaubí. Amb la d’aquest cap de setmana, ja és la quarta vegada que ho fan. En edicions anteriors, s’han arribat a organitzar cues de fins a dues hores per poder accedir a l’establiment.

Des de Monstera calculen que unes 2.000 persones passaran per la botiga, que està situada al carrer Maria Aguiló 28. La pop-up store està oberta aquest divendres des de les 16 hores fins a les 20 hores, mentre que el dissabte i el diumenge ho estarà des de les 10 hores fins a les 20 hores.

Monstera
Monstera preveu facturar més d’un milió d’euros aquest 2021, triplicant els resultats de 2020.

L’empresa emergent opera des de Montgat, a una nau que van llogar pocs dies abans del confinament de març de 2020. Havien començat a testar la seva pàgina web el gener d’aquell mateix any, però no va ser fins al maig quan van arrencar oficialment amb la venda de plantes d’interior per Internet, després de l’aturada que els va suposar la primera onada. Compta amb una plantilla de deu persones i preveu facturar més d’un milió d’euros aquest 2021, triplicant els resultats de 2020, en part gràcies a la popularitat que van guanyar regalant plantes per a tota la vida a dos afortunats.

Tags from the story