La directora general d'ALSO Cloud Espanya, Montserrat Peidro-Insa, i el conseller delegat de Barcelona Tech City, Miquel Martí, a la terrassa del Pier 03.

La multinacional suïssa Also obre una seu al Barcelona Tech City

Aquest proveïdor tecnològic, especialitzat en serveis al núvol, pivotarà el seu creixement en el mercat espanyol des del Pier 03, un dels edificis impulsats per Barcelona Tech City per desenvolupar l'ecosistema emprenedor de la ciutat.

Barcelona Tech City continua reforçant la seva posició a la ciutat de Barcelona. La multinacional suïssa Also, un dels principals proveidors de tecnologia informàtica d’Europa, ha apostat per ubicar la seva nova seu a España al Pier 03. Aquest proveïdor tecnològic, especialitzat en serveis al núvol, ha desembarcat recentment a Espanya amb el llançament d’Also Cloud, un marketplace disponible des d’aquest mes, a través del qual el grup vol ampliar la seva línia de negoci de tecnologies de la informació (IT).

Also ha firmat un acord amb Barcelona Tech City i s’ha convertit en soci corporatiu d’aquesta associació privada, que treballa per fomentar el lideratge digital i tecnològic de la ciutat. El Pier 03 és el segon edifici que Barcelona Tech City ha creat per fomentar l’arrelament d’empreses emergents i el seu desenvolupament, fent-les conviure amb grans corporacions i inversors sota un mateix sostre. En un principi, el Pier 03, ubicat a l’històric edifici de Els Porxos d’en Xifré, s’havia de destinar a startups focalitzades en blockchain, però finalment s’ha convertit en una extensió del Pier 01, situat a pocs minuts i que no està centrat en cap tecnologia en concret.

Per a aquesta multinacional, amb uns ingressos anuals d’11.000 milions d’euros i 4.000 treballadors, ubicar-se al Pier 03 és una oportunitat per donar visibilitat als seus projectes d’innovació i desenvolupament, i apropar-se a l’ecosistema que Barcelona Tech City ha impulsat. “Estem convençuts que Barcelona Tech City és el millor partner per al nostre desembarcament a Espanya, ja que compartim una filosofia de treball que aposta per la innovació, el talent i el dinamisme”, valora la directora general d’Also Cloud Espanya, Montserrat Peidro-Insa.