Levels Up
Els membres fundadors de Levels Up Ventures.

Neix Levels Up Ventures, una comunitat per a inversors joves centrada en la sostenibilitat

Des de la seva creació, ja ha apostat per deu empreses emergents, la majoria d'elles catalanes

Sis emprenedors han impulsat Levels Up Ventures, una comunitat jove que vol invertir des de Barcelona en empreses emergents tecnològiques en fases inicials, tant espanyoles com internacionals. Creada fa sis mesos, aquest nou pledge fund ja ha invertit en deu startups i espera ampliar aquesta quantitat amb entre quatre i set més d’aquí a finals d’any. Busca apostar per empreses centrades a promoure la sostenibilitat.

Les companyies en les quals ja han invertit han estat RentyApp, Kleta Mobility, Simplr.io, Enso Coliving, eStragy, Treinta, Caira, Nester, Deale i Bioo. La majoria d’elles són catalanes menys eStrategy, Treinta i Caira.

Levels Up Ventures ha invertit en elles de la mà de fons com Encomenda o Successful Ventures i business angels com Daniel Romy, Jesús Alonso Gallo o Hugo Borges. El pledge fund no concreta la quantitat global que ha invertit en aquest primer semestre ni tampoc la previsió d’inversió per al segon.

Adrián Escabias, Alberto Hospital, Xavier Méndez, Amedeo Galano, Pablo Ortuño i Rubén Triviño integren l’equip fundador. Tots ells fa més de cinc anys que inverteixen a títol personal i ara han decidit unir els seus coneixements i experiències en aquesta comunitat, que ja compta amb més de 200 emprenedors, directius, fundadors de startups, inversors i empresaris.

Més enllà d’invertir en empreses emergents, Level Up Ventures vol potenciar la connexió entre els diferents membres de la comunitat. Per això, està creant una plataforma perquè puguin comunicar-se entre ells, conèixer les oportunitats d’inversió i obtenir la informació sobre els esdeveniments que realitzen. En aquest sentit, estan organitzant una trobada de cara al mes d’octubre.