L'Hotel Neri es troba a la icònica Plaça de Sant Felip Neri.

Nit de Nadal amb nadales de la Coral Sant Jordi al cor del barri Gòtic

Per segon any consecutiu, l'Hotel Neri ofereix a les 19.30 del dia 24 de desembre un concert nadalenc a la Plaça de Sant Felip Neri

El Barri Gòtic de Barcelona acull des de l’any 2003 a l’Hotel Neri, un establiment propietat de la família Figueras Costa que cada Nadal sorprèn els seus clients amb una oferta exclusiva que uneix luxe i tradició. Per a acomiadar 2022, els responsables de l’hotel han preparat una agenda que s’inicia el dia 24 de desembre i que gira entorn de l’artesania local. 

Primer la decoració. Un gran arbre de Nadal adornat amb artesania local, i amb el reciclatge com a leitmotiv, et rep en les instal·lacions de l’Hotel Neri. Els adornaments són obra d’Elisabet Urpí (ELIURPI), Tossuda Studio Ceramics, que reutilitza fragments de ceràmica a manera de decoracions; i Teixidors, una firma que incorpora la moda com a ornament. 

La Coral Sant Jordi repeteix per segon any consecutiu a la nit de Nadal de l’Hotel Neri. A les 19.30, realitzarà un concert obert al públic de nadales tradicionals a l’emblemàtica Plaça de Sant Felip Neri, al cor del Barri Gòtic, però, prèviament, els clients de l’hotel podran gaudir d’una passada exclusiva en el lobby a les 19.15 hores. Entre el repertori previst trobem clàssics com la Santa Nit, Fum, fum, fum!, o la tradicional cançó anglesa Adeste Fideles. La coral dirigida per Oriol Castanyer i Martí té 75 anys d’història i més de 1.900 concerts celebrats per tot el món. 

Finalment, l’hotel animarà als seus hostes a rebre l’Any Nou a l’emblemàtica plaça al so de les campanades de l’Església de Sant Felip Neri, que seran les encarregades de posar fi a 2022 al Barri Gòtic.

Una parella passeja davant de l’històric hotel barceloní.

Els sabors del xef Alain Guiard

Com no podia ser d’una altra forma, l’Hotel Neri també aposta aquestes dates per la gastronomia. Un reclam nadalenc són els menús festius d’autor de l’“a restaurant”: del xef Alain Guiard. El creador de La Mundana de Sants, aporta una mescla de colors i sabors per als paladars més exigents. Ha dissenyat una carta especial per celebrar la nit de Nadal, Nadal i la nit de Cap d’Any que inclou plats com les ostres de Normandia, brioix farcit de bou de mar, bunyol de bacallà amb mel de pi, tomàquet i sobrassada; carpaccio de carrabiner i llobarro cruixent.

L’Hotel Neri,  l’únic cinc estrelles i Relais & Chateaux de Barcelona, es troba en la Plaça de Sant Felip Neri, dins del Barri Gòtic de Barcelona. És un edifici construït sobre arcs bizantins amb un llegat de més de 3.000 anys d’antiguitat. Té 22 habitacions i un ventall d’espais especials: la biblioteca que conserva els cassetonats de fusta i els grans finestrals, el Lounge-Bar amb vista a la Plaça de Sant Felip Neri o el jardí “Roba Estesa” al terrat, un rooftop íntim dins del centre urbà barceloní amb una piscina i un bar.