Trobada al London Stock Exchange, organitzada per ACCIO amb Barcelona Tech City, Rousaud Costas Duran, Caixa Capital Risc, Banc Sabadell, Nekko Capital, Inveready, Northzone i Index Ventures.

Noah Conference: 10 anys on stage!

Noah celebra 10 anys des del seu llançament. Al 2009, el seu fundador Marco Rodzynek volia impulsar una plataforma per enfortir l’economia digital europea oferint un espai, inexistent en aquell moment, on les startups poguessin presentar en un mateix escenari davant molts inversors. Avui NOAH acull més de 500 inversors en cadascuna de les seves tres edicions a Tel Aviv, Berlin i Londres.

Noah organitza tres edicions, a Tel Aviv, Berlín i Londres totes amb un enfocament diferent. A Tel Aviv, es pretén connectar l’ecosistema israelià d’startups amb grans companyies i inversors i alhora crear vincles entre Israel i Europa que facilitin l’accés a finançament. L’Edició de Berlín té com a objectiu proporcionar una plataforma on empreses tradicionals i les seves competidores puguin creuar directius ambiciosos amb inversors impulsats per la revolució digital.

A Londres la missió principal és connectar emprenedors amb inversors i proporcionar un marketplace físic que faciliti el finançament de startups digitals europees. L’any passat, la catalana Carlota Pi, fundadora d’Holaluz, va exposar davant el conjunt d’assistents els orígens i reptes de la companyia així com tot el que havien assolit en set anys de vida. Ahir, 30 d’octubre, va tornar a presentar al main stage del Noah London juntament amb altres companyies catalanes com Glovo i Novicap. El nou grup de 10 startups que aquest any també ha pujat a l’escenari està format per Stayforlong, Snappy Research, Signaturit, Photoslurp, Housfy, Watchity, Verse, SoccerDream, Film valley Sl (Filmarkethub) i Vilynx.

CONNECTAR GRANS EXECUTIUS, CAPITAL I TALENT
Un dels reptes d’enguany es l’accés a capital, especialment per les startups en fase early stage. L’altre és, sens dubte, atraure i mantenir el talent tecnològic donat que les grans plataformes estan invertint molt per captar els millors.

Al 2009 teníem grans plans en ment però no ens esperàvem arribar fins aquí. A Londres hi ha convidats molts VC’S internacionals i tenim el suport de les companyies tecnològiques perquè des del principi ens hem centrat en la innovació i la digitalització. Convidem les startups a formar part de l’ecosistema: sortiu del vostre entorn, feu networking i emporteu-vos els aprenentatges a casa! – Marco Rodzynek  CEO i Fundador de Noah Conference

Es podrà seguir la conferència en streaming des d’aquí.

ROL DESTACAT DE LES STARTUPS CATALANES AL NOAH LONDON
ACCIÓ està acompanyant un conjunt de 10 startups catalanes a l’edició d’enguany del Noah Conference (30-31 octubre). El seu suport es basa en organitzar, des del seu programa d’Startup Catalonia,  trobades i sessions de networking amb inversors, corporates i persones de referència de l’ecosistema londinenc.

Dilluns 29
La missió de les startups catalanes va ser participar en una trobada amb Russ Shaw, fundador de Tech london Advocates, prèviament a assistir al sopar de celebració dels 10 anys de Noah.

Dimarts 30
Es va donar el tret de sortida al Noah London i de forma complementaria, ACCIÓ va organitzar un networking a la tarda, al London Stock Exchange, amb l’objectiu de connectar l’ecosistema londinenc amb el de Barcelona a través dels seus protagonistes, startups i inversors. Hi estaven convidats tant inversors catalans establerts a Londres com inversors anglesos amb ganes de conèixer projectes catalans amb potencial de creixement. Algunes de les institucions clau que van participar en l’esdeveniment van ser: Startup Catalonia (ACCIÓ), Barcelona Tech City, Rousaud Costas Duran, Caixa Capital Risc, Banc Sabadell, Nekko Capital, Inveready, Northzone i Index Ventures.

Dimecres, 31 d’octubre
Avui és l’últim dia del Noah London. Molta sort a totes les startups!

Stayforlong  Luis Osorio Solé (CEO)

 

 

Snappy Research Jordi Ferrer (CEO)

 

 

Signaturit Juan Zamora (CEO)

 

 

Photoslurp Eulogi Bordas (CEO)

 

 

Housfy Real Estate  Albert Bosch (CEO)

 

 

Watchity  Albert Rodes (CEO)

 

 

Verse Uri Tintore (CEO)

 

 

SoccerDream Andreu Bartolí (CEO)

 

 

Film valley Sl (Filmarkethub):  Andrea Giannone (Co Founder & CEO)

 

 

Vilynx: Juan Carlos Riveiro (CEO & Co Founder), Elisenda Bou (CTO & Co founder)