Barça Café en el Camp Nou
El Barça Cafè està al costat de l'entrada del museu del club.

Obre el Barça Cafè, el nou lloc de trobada dels culers

Aquest dissabte s'inaugura al Camp Nou un sportsbar de més de 500 metres quadrats on se serviran alguns dels plats favorits dels jugadors del FC Barcelona, com una recepta de salmó amb patates i carbassó suggerida per Leo Messi

El nou Barça Cafè, gestionat per Singularis, obrirà finalment les portes aquest dissabte 15 de maig després dels mesos de retard acumulats a conseqüència de la pandèmia. Es tracta d’un projecte impulsat pel FC Barcelona per ampliar l’oferta gastronòmica del Camp Nou i oferir una nova proposta d’oci als aficionats de club, que fins ara no disposaven d’un sportsbar d’aquestes característiques al costat de l’estadi. El Barça Cafè es troba a la zona d’entrada del Museu del Barça i és la primera peça d’un projecte més ampli: la futura Rambla del Barça, que suposarà una remodelació total de l’àrea de taquilles que hi ha a l’Accés 9.

Imatge de l’interior de l’establiment, ple de motius blaugrana.

Amb una superfície de més de 500 metres quadrats, inclosa la terrassa, el Barça Cafè podrà acollir a 170 comensals i està totalment decorat amb motius vinculats al FC Barcelona, ​​amb parets cobertes de samarretes i fotografies de les gestes històriques del primer equip. La decoració també inclou frases mítiques del club, rajoles hidràuliques i materials que imiten el trencadís de Gaudí. El local està dotat de grans pantalles per poder seguir els partits quan l’equip juga fora.

En el nou punt de trobada dels aficionats culers es podran tastar alguns dels plats favorits dels jugadors, com el salmó amb patates i carbassó al forn de Leo Messi, la pizza margarita de Dembélé o el gaspatxo amb tonyina de Jordi Alba. La carta, dissenyada pel grup de restauració dels germans Iglesias, es basa “en elements distintius de la gastronomia catalana”. Els socis del Barça podran gaudir d’un descompte del 10% en totes les consumicions.

El local disposa d’una barra, zona de taules, lounge i terrassa.

Per ara, el Barça Cafè obrirà només els caps de setmana, amb la idea d’ampliar l’horari quan millori la situació sanitària. Els dies de partit, el restaurant canviarà la seva fórmula, ja que se centrarà en el menjar per emportar. Per celebrar la inauguració del nou local, el Museu del Barça realitzarà aquest dissabte una jornada de portes obertes.

Singularis, encarregada de gestionar el Barça Cafè, és la divisió de càtering d’autor del grup de restauració col·lectiva Serunion, propietat de la multinacional francesa Elior. Singularis gestiona altres espais emblemàtics de restauració ubicats en museus, teatres i auditoris de Barcelona, com El Liceu, el MNAC i el TNC.

 

Tags from the story