El equipo que lidera Parallel.
Alex Romera, Derek Lou i Santi Albo, membres de l'equip que integra Parallel.

Parallel tanca una ronda de finançament de 350.000 euros

L'startup fundada por un advocat que va treballar a Cuatrecasas facilita l'intercanvi de documents per millorar la productivitat dels professionals, moltes vegades perduda entre correus. L'operació ha rebut el suport d'àngels inversors de l'ecosistema tecnològic i legal.

[dropcap letter=”L”]

a nova empresa barcelonina Parallel ha tancat una ronda de finançament per valor de 350.000 euros, amb l’objectiu d’accelerar el desenvolupament del seu producte, que permet l’intercanvi intel·ligent de documents. Aquesta firma emergent va néixer per ajudar als professionals a millorar la seva productivitat, moltes vegades perduda entre correus. En concret, la plataforma ajuda a localitzar documents sense haver de buscar-los en llargues cadenes de correus i recorda als usuaris la informació que encara els hi falta per penjar.

L’operació s’ha tancat gràcies a àngels inversors de l’ecosistema tecnològic i legal d’Espanya, entre ells, els fundadors de companyies com Captio, Doctoralia i Force Manager. La companyia també ha aconseguit el suport de Bankinter, a través del seu programa Venture Capital.

El conseller delegat de Parallel, Derek Lou, va idear aquest projecte mentre treballava a Cuatrecasas com a advocat. “Durant els meus set anys com a advocat perdia més de dues hores al dia per aconseguir i revisar la informació dels meus clients necessària per treballar. Em perdia entre la interminable cadena de correus amb la finalitat de localitzar els documents que precisava. I vaig veure que era una qüestió compartida”, exposa Lou, qui avisa que tasques com aquestes suposen perdre un 20% de la jornada.

Creada a finals de 2019, l’empresa emergent preveu arribar a un equip de vuit treballadors durant l’any 2021, centrat especialment en la millora del producte i la seva comercialització. L’equip liderat per Lou està completat per Alex Romera i Santi Albo.