Pier 01 Tech Barcelona
El Pier 01 de Tech Barcelona.

Tech Barcelona i l’Eurolliga de Bàsquet s’alien per impulsar els ‘sportech’

L'associació barcelonina dóna suport a un programa d'incubació que vol millorar l'experiència d'usuari en aquest esport

L’ecosistema sportech de la ciutat es va reforçant. Tech Barcelona, abans Barcelona Tech City, s’acaba d’associar amb el FanXP Innovation Challenge de l’Eurolliga de Bàsquet. Aquesta iniciativa persegueix revolucionar aquest esport oferint una millor experiència als aficionats a través d’un programa d’incubació que dura deu setmanes.

En aquesta edició del FanXP Innovation Challenge, els finalistes són ImagineAR, LivXp AG, Fanprime, Seyu Solutions Ltd., Sceenic, Slate, LiveDuel, FanDome FRM i la madrilenya Clupik, l’única espanyola.

“La col·laboració entre l’Eurolliga de Bàsquet i Tech Barcelona és una bona notícia per a l’ecosistema sportstech”, ha assenyalat el vicepresident de l’associació barcelonina i emprenedor, Dídac Lee.

Per a ell, “startups i corporacions han de treballar de la mà per generar la dinàmica de creixement que volem per a Barcelona, que ja és la tercera ciutat preferida pels emprenedors europeus, perquè es consolidi com un hub internacional per a les indústries tecnològiques i esportives”.