Pista de gel del Tibidabo
L'àrea panoràmica del Tibidabo, la zona més alta del parc, amb atraccions com el Giradabo i la Talaia.

El Tibidabo estrena una pista de gel per Nadal

La nova atracció estarà operativa des del dissabte 26 de novembre fins al dijous 5 de gener

Barcelona tornarà a tenir una pista de gel per Nadal, després de perdre la de Plaça Catalunya, impulsada per la Fundació Barcelona Comerç i que va estar operativa ara ja fa temps, entre els anys 2010 i 2014. Aquest cop, la nova atracció estarà ubicada al Tibidabo, on només se n’havia instal·lat una de similar el 2003.

La pista de gel estarà ubicada a la Plaça dels Somnis del parc d’atraccions. El muntatge començarà aquest dijous, amb l’objectiu que estigui operativa des del dissabte 26 de novembre fins al dijous 5 de gener, sempre que el parc estigui obert. L’accés a la pista de gel estarà inclòs al preu de l’entrada del parc, però també hi haurà la possibilitat de fer-ne ús sense visitar la resta del parc, pagant un preu de 5 euros. Consulta aquí els horaris i els preus de la pista de gel del Tibidabo.

La nova atracció, de 200 metres quadrats i amb capacitat per a 40 persones, no està feta de gel, sinó que utilitza un material sintètic que no necessita aigua ni electricitat per conservar-se, i permet obtenir unes sensacions molt similars a les de patinar sobre gel. Concretament, està feta de panells de polietilè, un material nou més sostenible i amb un consum energètic inexistent, a diferència de les pistes de gel convencionals, segons remarca B:SM.

Aquesta no serà l’única novetat de Nadal al Tibidabo, on també s’estrenarà un nou espectacle de les mascotes amb un porc senglar com a protagonista, disponible a partir del dissabte 26 de novembre. L’espectacle El Bo de Collserola es farà a la Plaça del Jardí, a les 16:30 hores, els dies que el parc estigui operatiu.

A més, a partir del divendres 3 de desembre, el Tibidabo acollirà el Tibimarionetarium, un espectacle de marionetes nadalenc. En aquest cas, hi haurà passis cada hora, fins al dijous 5 de gener, al Marionetarium. A l’Hotel Krüeger, que aquesta temporada ha allargat set dies més la seva obertura, hi tornarà el Krampus, un malèfic personatge que només es deixa veure durant Nadal. L’hotel del terror tancarà del dilluns 19 de desembre al dilluns 26 de desembre i estarà obert del dimarts 27 de desembre al dimecres 4 de gener, sempre que el parc estigui també obert.