Prosperity Digital ante Norrsken
Xavi Sala, responsable de Màrqueting de Prosperity Digital; Gary Mullan, CEO de l'empresa; Elisa Barnett, cap de Talent Operations, i Julian Lynch, director de Digital Outsourcing.

Prosperity Digital contractarà 300 persones per oferir serveis digitals externalitzats

L'agència de contractació ho farà des d'un nou centre d’outsourcing’ situat al 'hub' de Norrsken de la Barceloneta

L’agència de contractació Prosperity Digital ha arrencat a Barcelona la seva nova divisió d’outsourcing, mitjançant la qual pretén proveir a terceres empreses de talent digital. A través del seu Centre d’Excel·lència d’Outsourcing, preveu contractar al llarg de 2024 a 300 persones que donin resposta a les necessitats de companyies que optin per externalitzar serveis digitals. 

El nou centre ha començat a operar al hub que la fundació sueca Norrsken va obrir a la tardor davant la Barceloneta. Amb aquest, Prosperity Digital ha fet el salt d’agència de contractació especialitzada en el sector digital a proveïdora de talent digital a través del outsourcing. Aquests serveis s’oferiran no només a empreses de l’entorn, sinó que té com a target qualsevol empresa d’Europa, o fins i tot de més enllà, com explica a The New Barcelona Post el responsable de màrqueting de Prosperity Digital, Xavi Sala. 

La companyia s’ha decidit a impulsar aquest centre d’outsourcing davant la demanda creixent de perfils digitals per part de terceres empreses. Aquesta demanda prové també de mercats europeus com el Regne Unit, França i Alemanya, a causa de l’escassetat de talent qualificat en determinats àmbits digitals, com ha constatat Prosperity Digital des de la seva tasca com a agència de contractació. 

La disponibilitat de talent a un preu competitiu i la capacitat d’atracció de Barcelona han estat clau per situar-hi el nou centre de l’empresa

Ha estat davant aquesta situació en la qual l’empresa ha optat per obrir-se a l’outsourcing, i ha triat Barcelona com la millor ubicació en la qual llançar-se a aquest àmbit. L’empresa, fundada fa dues dècades a Irlanda, opera des de fa tres anys a Barcelona, fins ara, al carrer Sardenya. Prosperity Digital compta amb deu treballadors en la capital catalana, la meitat dels quals disposa en global l’empresa, que té oficines també a Dublín i París

D’entre aquestes ciutats, Barcelona ha estat la seleccionada per obrir aquest nou centre. “L’aposta és molt clara per Barcelona. El talent és d’una qualitat igual o superior al de qualsevol altre mercat europeu, a un preu molt competitiu, la qual cosa representa una oportunitat per a les empreses per escalar, renovar-se i tenir accés a un talent constantment actualitzat”, destaca Sala. 

Així, la disponibilitat de talent a un preu competitiu i la capacitat d’atracció de la ciutat han estat clau per situar-hi el Centre d’Excel·lència d’Outsourcing de l’empresa. La companyia també ha tingut en compte el seu dinamisme, el seu ecosistema tecnològic i la demanda de serveis digitals. Segons el CEO de Prosperity Digital, Gary Mullan, aquests elements configuren la ciutat com “el lloc perfecte” per crear aquest nou centre.