Campus Iese Barcelona
El campus nord de l'IESE, a Barcelona.

Rècord al programa MBA de l’IESE, amb 400 alumnes, el 80% internacionals

L'escola de negocis inicia un nou curs al campus de Barcelona, on imparteix totes les classes de forma presencial després d'haver adoptat múltiples mesures per protegir-se de la pandèmia

La promoció de l’MBA de l’IESE que acabarà l’any 2023 serà la més nombrosa de la història de l’escola de negocis, amb 387 alumnes matriculats en el curs que acaba de començar aquesta setmana al campus de Barcelona. Per primera vegada, l’IESE ha incorporat una sisena secció al seu programa estrella, cosa que li ha permès acollir 32 estudiants més que l’any passat. El 80% dels alumnes de l’MBA són internacionals, amb 59 nacionalitats diferents, amb una mitjana d’edat de 29 anys.

Aquest màster, considerat com el número 1 del món per The Economist i com el quart segons el rànquing de Financial Times, s’imparteix en anglès i té una durada de 19 mesos, encara que alguns alumnes cursen una versió més reduïda de 15 mesos. L’escola de negocis considera una molt bona notícia l’increment del nombre d’estudiants en l’actual context de pandèmia. Totes les classes de l’MBA s’imparteixen de forma presencial, ja que l’IESE va ser el primer centre d’aquestes característiques a recuperar l’ensenyament presencial a les aules de campus el juny de 2020 adoptant mesures de seguretat que aquest any s’han ampliat amb els protocols de vacunació.

A més del control de temperatura i l’ús de mascareta, l’IESE ha instal·lat sistemes de renovació de l’aire i recomana a tots els seus estudiants i empleats que estiguin completament vacunats i que ho demostrin amb un certificat oficial. Les persones sense pauta completa de vacunació han de presentar cada setmana una prova PCR per poder accedir a campus.

A més de l’MBA, a l’IESE han arrencat també les classes presencials dels programes Master in Management (MiM) i Executive MBA, als campus de Barcelona, ​​Madrid, Munic i Sao Paulo, amb prop de mil alumnes matriculats en total.