Sant Sebastià, Barcelona i Madrid, entre les deu millors destinacions del món per menjar

La ciutat de Sant Sebastià ocupa el primer lloc en el rànquing mundial de les millors destinacions per menjar, segons un ampli estudio elaborat per la companyia britànica de menjar a domicili Caterwings que va ser publicat el mes de desembre passat.

Unes altres dues ciutats espanyoles, Barcelona i Madrid, se situen també entre les deu primeres en aquest llistat. La capital catalana és la quarta en el rànquing, darrere de Tòquio (Japó) i Nova York (Estats Units), mentre que Madrid ocupa el setè lloc. Davant de la capital espanyola apareixen Singapur (Singapur) i París (França).

El podi de les deu millors destinacions culinàries del món es completa amb les ciutats de Lima (Perú), Londres (Regne Unit) i Munic (Alemanya).

Per establir el seu rànquing, Caterwings té en compte onze factors diferents, entre els quals s’inclouen la valoració dels crítics gastronòmics, la varietat, la qualitat i l’assequibilitat dels restaurants tant per a la població autòctona com per als turistes.

L’estudi inclou un total de 100 ciutats. Al següent gràfic es mostren les 20 primeres amb la nota obtinguda de 0 a 10 punts.