Tienda Shein
Una botiga de Shein, en una imatge d'arxiu. © Shein

Shein arriba a Barcelona amb una ‘pop-up store’ a Portal de l’Àngel

La botiga efímera estarà oberta des del dijous 30 de juny fins al diumenge 10 de juliol

L’últim fenomen en el món de la moda aterra a Barcelona. Després del seu èxit rotund a Madrid, amb llargues cues durant dies, el gegant xinès Shein obrirà aquesta setmana una botiga efímera a la capital catalana.

La pop-up store estarà situada a Portal de l’Àngel, al número 15-17, i obrirà des d’aquest dijous 30 de juny fins al diumenge 10 de juliol. Deu dies en què els fans dels seus productes online i els seus descomptes podran veure’ls en persona, encara que no se’ls podran emportar a casa i hauran d’esperar que els hi arribi el paquet.

L’horari d’obertura anirà des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit, de dilluns a dissabte. Els diumenges obriran més tard, a les 12 del migdia, i tancaran a les 10 de la nit. El primer dia, el dijous 30 de juny, hi haurà un horari especial, amb obertura a les 10 del matí i tancament a les tres de la tarda.

Shein s’ha aliat amb el banc suec Klarna per a l’obertura d’aquests establiments presencials i efímers, sense renunciar a la seva estratègia de venda per internet. Després de Madrid i Barcelona, la marca de fast-fashion preveu obrir establiments efímers a més ciutats europees, entre els mesos de juny i agost. Ja ho ha fet a Lisboa i París.