Imatge virtual de la futura Barcelona Pool House, que obrirà el 2025 a l'Avinguda Tibidabo. 

Soho House obrirà la seva tercera seu a Barcelona a un palauet de l’Avinguda Tibidabo

El nou establiment reservat per a creatius obrirà el 2025 centrat en el benestar, amb piscina, gimnàs, sales de tractament i restaurant a la Torre Bernat i Creus, casa unifamiliar de principis del segle XX

Soho House s’expandeix a Barcelona. El club per a professionals creatius obrirà el 2025 la seva tercera seu a la capital catalana, i no a un indret qualsevol. La plataforma ha triat fer-ho a la icònica Avinguda Tibidabo, i serà una de les seves imponents mansions la que acollirà la nova seu del club: la Torre Bernat i Creus. 

Projectada el 1906, la casa unifamiliar albergarà a partir de l’any que ve les noves instal·lacions de Soho House, que inclouran una piscina de 18 metres a una zona enjardinada, un gimnàs i sales de tractament. Amb el nom de Barcelona Pool House, el nou centre posarà el focus en el benestar dels seus membres, que disposaran també de dues plantes destinades a espais del club, amb bar i restaurant amb terrassa amb vistes a la ciutat. 

La transformació de l’edifici mantindrà la seva essència modernista i la posarà en valor. Així, els interiors d’aquesta nova seu de Soho House s’inspiraran en el modernisme i en els seus intricats detalls. “Estem impacients per obrir les portes de la nostra tercera seu a Barcelona, que se centrarà en el benestar, element que sabem que és important per als nostres socis”, segons Richard Van Batenberg, director regional del Sud d’Europa de Soho House. 

El nou establiment se sumarà a les dues seus ja operatives de la plataforma per a creatius a la ciutat: Soho House Barcelona, situada a la cèntrica plaça Duc de Medinaceli, i Little Beach House Barcelona, “que ofereix un relaxant refugi davant del mar al poble pesquer del Garraf”, en paraules de Van Batenberg.

Soho House, que en paral·lel obrirà seu a Madrid, acumula prop de 30 anys de trajectòria des que va ser fundada a Londres el 1995 per l’emprenedor Nick Jones, amb l’objectiu de generar espais que fomentin la creativitat i connectin a professionals i les seves idees. 

Els establiments de Soho House, que inclouen hotels, restaurants, spas i espais de treball, es complementen amb la plataforma Cities Without Houses, que connecta a creatius que no disposen d’una Soho House a la seva ciutat mitjançant una xarxa que opera a 85 ciutats de tot el món.