Estadi Olímpic Lluís Companys
Estadi Olímpic Lluís Companys, dins de l'Anella Olímpica de Barcelona.

Springsteen, Estopa i Rammstein atrauran a més de 200.000 persones a l’Estadi Olímpic

El recinte es prepara per a una temporada de rècords amb ‘sold out’ per als quatre concerts programats aquest estiu

L’Estadi Olímpic escalfa motors per a una temporada musical reduïda però intensa. I és que el trasllat dels partits del Barça a les seves instal·lacions mentre s’allarga la reforma del Camp Nou limita la disponibilitat de l’estadi, que ha aprofitat els mesos d’inactivitat futbolística per a programar concerts que ja han penjat el cartell de sold out

Bruce Springsteen, Rammstein i Estopa seran els protagonistes de l’estiu al Lluís Companys, i atrauran en total a més de 200.000 assistents a l’estadi. Els alemanys seran els encarregats d’obrir la temporada de concerts precisament aquest dimarts 11 de juny.

Springsteen i la seva E Street Band agafaran el relleu amb una doble cita el 20 i 22 de juny, que en tots dos casos van esgotar entrades en pocs minuts després que sortissin a la venda. Amb aquest doblet, the Boss es convertirà en l’artista que més vegades haurà actuat a l’escenari olímpic, amb vuit concerts en total. 

Estopa també marcarà una fita aquest estiu: s’han penjat la medalla d’haver estat els primers artistes nacionals que han completat l’aforament de l’Estadi Olímpic. Els germans de Cornellà actuaran davant un estadi ple el 10 de juliol, emmarcat en la seva gira de 25 aniversari. 

La programació musical de l’Estadi Olímpic reafirma el seu paper dins el circuit internacional: entre 2023 i 2024, quatre dels cinc tours més importants en recaptació a nivell mundial hauran passat pel seu escenari. Han estat Springsteen, Beyoncé, Coldplay i Harry Styles, que completen el top 5 internacional al costat de Taylor Swift, que va passar fa escassos dies per Madrid amb una doble cita al Santiago Bernabéu.

Amb la seva programació musical, l’Estadi Olímpic contribueix al posicionament de Barcelona com a ciutat referent en l’atracció de grans gires, que atreuen a un 12% de públic internacional i a un 36% de la resta de l’Estat. Els quatre concerts tancaran un primer semestre de l’any amb un gran volum d’activitat a l’estadi, i amb una novetat: l’obertura de The Venue, seu d’un nou ecosistema d’empreses vinculades a l’esport, la música i els grans esdeveniments amb el qual el recinte de l’Anella Olímpica vol posicionar-se com a pol d’innovació d’aquesta tríada d’indústries

Estadi Olímpic vuelta ciclista 2023 salida oficial
L’Estadi Olímpic està situat a la muntanya de Montjuïc. ©TMB