El publicista Lluís Bassat; Guillem Carol, editor del TheNBP; Sergi Saborit, director, i Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, durant l'entrega del guardó.

‘The New Barcelona Post’ rep el Premi Talent en Comunicació i Mitjans

La Fundació Impulsa Talentum reconeix la qualitat de les informacions de la publicació de Must Media Group i l'aposta per esdevenir un referent en l'àmbit de les comunicacions digitals a Catalunya

The New Barcelona Post ha estat guardonat per la Fundació Impulsa Talentum amb el Premi Talent en Comunicació i Mitjans. El patronat de l’entitat ha justificat aquest reconeixement per la tasca duta a terme aquests darrers tres anys “per esdevenir un referent de l’àmbit de les comunicacions digitals a Catalunya, combinant la qualitat del producte comunicatiu, amb un disseny gràfic atractiu i temàtiques innovadores, fent que en poc temps s’hagi posicionat com a un dels principals mitjans digitals de referència a  Catalunya”.

El premi s’ha entregat aquest dimecres a l’estand que la Fundació Impulsa Talentum ha tingut aquesta setmana dins la fira Integrated Systems Europe ISE 2024, al recinte firal de Gran Via. L’editor del The New Barcelona Post, Guillem Carol, i el seu director, Sergi Saborit, han estat els encarregats de recollir el guardó de mans del prestigiós publicista Lluís Bassat i de Bru Recolons, president de la fundació. El director general de l’ISE, Michael Blackman, és un dels dos vicepresidents del patronat, juntament amb l’empresari Tatxo Benet.

The New Barcelona Post va iniciar la seva trajectòria a finals de setembre de 2020, en plena pandèmia, amb el propòsit de contribuir a potenciar la marca i els actius de Barcelona tant en l’ambit empresarial com científic, cultural i social. Amb el lema fundacional Good News, True Stories, es tracta d’un projecte periodístic independent, amb un format digital innovador, que aspira a ser l’altaveu de les empreses, persones i institucions que volen fer de Barcelona el millor lloc per viure, treballar i invertir de la Mediterrània. La publicació digital forma part de Must Media, grup empresarial que també inclou l’agència Giny Comunicació i la productora Incís Films.

Els Premis Talent promoguts per la Fundació Impulsa Talentum reconeixen 30 emprenedors, empreses i projectes innovadors. Enguany han arribat a la desena edició i tenen per objectiu reconèixer bones pràctiques, trajectòries i idees innovadores per part d’emprenedors, empresaris, entitats i empreses en una trentena de sectors diferents. També han estat premiades en aquesta edició iniciatives com el Palau Martorell i el Global Esport Summit; empreses com Gate2Brain, Opground, Vegtus, Editorial Efadós i 011H; equipaments tecnològics com el superordinador MareNostrum (BSC-CNS) i professionals com Marc Morillas i Bernat Vivancos.

En el marc de l’ISE, la Fundació Impulsa Talentum organitza aquest divendres una jornada sobre talent en l’àmbit audiovisual, amb la participació de Blackman i Benet i altres experts com Marcos Urarte (Phraros), Albert Riba (Sapiens Mindset) i Miquel Rutllant, CEO de Lavinia i president del Clúster Audiovisual de Catalunya. “L’objectiu és proporcionar als assistents les últimes novetats, tendències i estratègies per atreure, comprometre i promoure el talent”, destaca l’entitat.

La Fundació Impulsa Talentum, que té com a president d’honor a Federico Mayor Zaragoza, acumula una trajectòria de deu anys treballant en l’ecosistema del talent, la innovació i la gestió organitzacional. La seva finalitat és millorar la cultura de l’organització en el sector empresarial i la gestió i fidelització del talent. 

L’entrega del premi ha tingut lloc a l’estand de la Fundació Impulsa Talentum a la fira audiovisual ISE.