Señor de los anillos
Les pel·lícules del Senyor dels Anells es projectaran acompanyades de música en directe.

‘El Senyor dels Anells’ arriba al Palau Sant Jordi

Les pel·lícules de Peter Jackson es projectaran els dies 14, 15 i 16 d'abril amb la interpretació en directe de la banda sonora per part de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Hi ha bandes sonores que queden gravades per sempre. Si les acompanyes de les aventures d’un hobbit anomenat Frodo Baggins, aconsegueixes un clàssic universal que aixeca passions generació rere generació com El senyor dels Anells. Per a tots aquells que els hi sembli poc haver llegit els llibres o haver vist les pel·lícules més d’una vegada, han de saber que el Palau Sant Jordi ha programat un viatge a la Terra Mitjana l’abril de l’any que ve.

Ho farà convertint-se en un cinema amb capacitat per a 15.000 assistents, entre els quals es permetrà la convivència pacífica entre elfs i nans. Però no només això. Per aconseguir una projecció més intensa i aconseguir sentir-se un més de la Germandat de l’Anell, l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) interpretarà en directe la banda sonora, amb la direcció de Ludwig Wicki i acompanyada per la soprano Kaitlyn Lusk. A l’OSV se li uniran els cors Madrigal, Bruckner Barcelona i Vivaldi. Tot això per fer sonar les partitures que s’han convertit en un personatge més del món màgic que J.R.R. Tolkien va crear i al qual molts voldrien mudar-se.

Els dies per submergir-se —de nou o per primera vegada— a la Comarca i atrevir-se a anar-se’n de ruta fins a Mordor amb La Germandat de l’Anell, Les dues torres i El Retorn del Rei seran el 14, 15 i 16 d’abril de 2023. El Senyor dels Anells en concert, organitzat per Concert Studio, projectarà, cada dia, una pel·lícula de la trilogia de Peter Jackson al Palau Sant Jordi. L’any 2019, L’Auditori va acollir una projecció similar a la que es farà en el pavelló olímpic, però amb una dimensió més limitada.

Els organitzadors del Senyor dels Anells en concert ja preveuen pauses en el programa, tenint en compte que tots els films se situen en les tres hores de durada i l’últim, El Retorn del Rei, supera les tres hores i mitja. Caldrà parar per agafar forces amb un segon esmorzar.

Les entrades per a la projecció el Palau Sant Jordi estaran disponibles a partir del dijous 6 d’octubre a les 12 del migdia. Per a aquells que no tinguin disponibilitat a l’abril i no els importi fer una parada a Madrid en el seu camí per destruir l’anell, l’espectacle també està programat al WiZink Center per als dies 6, 7 i 8 d’octubre de 2023.