Tienda Tudor Paseo de Gràcia
La botiga de Tudor a Passeig de Gràcia.

Tudor obre la primera ’boutique’ d’Espanya a Passeig de Gràcia

La firma rellotgera suïssa estrena una botiga de 80 metres quadrats a la confluència amb Consell de Cent

Els rellotges Tudor ja tenen el seu propi espai a Barcelona. La firma rellotgera ha inaugurat la primera boutique d’Espanya a Passeig de Gràcia, a la cantonada amb Consell de Cent. Fins ara els productes de la marca suïssa, amb preus entre els 3.000 i els 5.000 euros, es podien trobar a botigues de marques locals com Rabat i Grau, els seus distribuïdors oficials a la ciutat.

Després de dos mesos d’obres, la botiga ha obert les portes aquest dimarts, amb una superfície de venda de 80 metres quadrats. Anteriorment, el local havia estat ocupat per la joieria madrilenya Aristocrazy. L’obertura, per una inversió que no s’ha comunicat, ha comptat amb la col·laboració de Rabat i ha suposat la contractació de quatre treballadors.

El disseny de la boutique de Tudor ha anat a càrrec de l’estudi barceloní Ujo+partners. L’establiment barreja els models de rellotges, amb clàssics de la marca com Black Bay i Pelagos, amb un bar i una zona experiencial, ara dedicada al ciclisme, amb una bicicleta de l’equip suís TUDOR Pro Cycling Team on muntar-se.

Aquest és un dels molts esports que patrocina la marca, també present a la Copa de l’Amèrica, amb un petit vaixell de l’equip suís Alinghi Red Bull Racing exposat a la botiga. Aquí entra també l’exjugador de futbol David Beckham, ambaixador de la marca que ha visitat la ciutat amb motiu de la inauguració de Tudor a Passeig de Gràcia.

Creada pel fundador de Rolex per oferir una versió més assequible, la gairebé centenària marca de rellotges compta amb 250 boutiques i més de 1.100 punts de venda per tot el món, amb un pes especial als Estats Units i Àsia. Les oficines centrals a Espanya es troben a Madrid, juntament amb Rolex, amb una plantilla que supera la cinquantena de treballadors.