clínica Wellness Kliniek Rubí
Imatge virtual de l'aspecte que tindrà la clínica de Rubí.

Un grup belga de cirurgia estètica inverteix 7 milions a Rubí

Wellness Kliniek ha triat Catalunya per a l'obertura de la seva primera clínica a Espanya. Disposarà d'una superfície de 3.600 metres quadrats a Rubí i la seva inauguració està prevista per al mes d'abril.

Barcelona és una plaça de referència a Europa en l’àmbit de la medicina privada. Aquest sector mou un important volum de negoci i atreia cada any, abans de la pandèmia, a milers de visitants que, a més d’acudir a aquests serveis mèdics aprofitaven també per visitar la ciutat. En aquest context, i malgrat la frenada econòmica provocada per la crisi de la covid, el grup belga Wellness Kliniek ha triat l’àrea de Barcelona per construir una clínica de cirurgia plàstica en la qual invertirà més de set milions d’euros.

 
 

Segons ha explicat l’empresa, el projecte està en fase de construcció al carrer Marconi de Rubí i la seva posada en marxa està prevista per al pròxim mes d’abril. La clínica disposarà d’una superfície de 3.600 metres quadrats distribuïda en tres plantes. Estarà equipada amb quatre quiròfans dotats de l’última tecnologia per realitzar intervencions com cirurgia mamària, liposuccions, reduccions d’abdomen i altres tractaments estètics no invasius. La clínica de Rubí comptarà també amb aparcament subterrani, àrea de consultes externes i circuits diferenciats de consulta i cirurgia per respectar la privacitat dels pacients.

El lloc escollit per instal·lar el centre se situa al costat de l’autopista AP-7, a tocar del centre comercial Sant Cugat i de l’Hospital General de Catalunya. La parcel·la on s’alça el projecte, ubicada a l’àrea d’ampliació del sector Can Sant Joan, va ser adquirida pel grup belga a l’Incasòl l’any 2018 per un total de 838.934 euros. La clínica podria crear uns 30 llocs de treball.

“Barcelona és considerada com una porta d’entrada al sud d’Europa, és una ciutat de talla internacional i molt atractiva”, explica Marta Tapia, directiva de la clínica. Amb aquest centre a Rubí, Wellness Kliniek inicia el seu pla d’expansió internacional, que preveu l’obertura de 20 clíniques de cirurgia estètica en diferents ciutats durant els pròxims deu anys. L’objectiu és implantar la marca no només a Europa, sinó també a Rússia, Amèrica Llatina i Àsia. “Volem crear la xarxa més àmplia de clíniques de cirurgia plàstica a Europa; la nostra filosofia és oferir als nostres pacients la possibilitat d’accedir a cirurgies de qualitat de forma àgil i assequible”, afegeix Tàpia.

clínica Wellness Kliniek Rubí
Estat actual de les obres de construcció, que finalitzaran a l’abril.

Wellness Kliniek va néixer a Genk (Bèlgica) el 1996 i assegura haver atès més de cent mil pacients amb un històric de 3.000 operacions anuals.