Vapiano La Rambla
El nou local de la cadena internacional.

Vapiano obre portes al local de l’històric bar Cosmos de La Rambla

La cadena internacional de pasta i pizza estrena el seu tercer restaurant a la capital catalana, després dels de Gran Via i Diagonal Mar

La pasta fresca, les pizzes al forn i les acolorides amanides de Vapiano ja es poden tastar en el seu nou restaurant a La Rambla, que va obrir portes el passat dissabte. Els barcelonins podran gaudir de les més de 40 receptes de menjar mediterrani que ofereix aquest restaurant des de la nova ubicació, que se suma a les de Gran Via i Diagonal Mar.

Malgrat les dificultats de l’últim any, la cadena internacional ha decidit apostar, no només per recuperar la seva activitat amb una obertura, sinó fer-ho en una de les zones més emblemàtiques de Barcelona, de les més afectades per la crisi i on els tancaments s’han succeït en els últims mesos. El nou establiment ocupa el número 34 de l’artèria barcelonina més famosa, espai on abans hi havia l’icònic bar Cosmos.

Vapiano ha renovat totalment el local, adaptant-lo a la seva tradicional estètica, caracteritzada per jardins verticals, plantes aromàtiques a les taules per completar el sabor de qualsevol plat, fusta de roure i una icònica olivera que presideix qualsevol dels seus restaurants. Com als altres establiments de la ciutat, hi haurà una zona lounge per degustar combinats i còctels.

Una de les novetats del restaurant de La Rambla és la terrassa exterior, la primera que la cadena té en els seus establiments de Barcelona i amb una capacitat per a 120 comensals. També s’incorporarà el servei a taula, que complementa la zona de showcooking, on comencen les comandes, amb la possibilitat d’adaptar totes les receptes que ofereix als gustos de cadascú.

Amb una plantilla de 55 treballadors, el nou restaurant estarà obert cada dia de la setmana. La cadena amb origen a Hamburg compta amb més de 200 restaurants repartits per tot el món.