Veritas en Decathlon
El primer espai de Veritas dins d'un centre Decathlon.

Veritas assaja la venda de menjar ecològic a Decathlon

La cadena barcelonina obre una botiga dins del centre més gran que té la cadena francesa d'articles esportius, a Rivas-Vaciamadrid

Veritas s’ha aliat a Decathlon per impulsar la venda productes ecològics i explorar nous canals de creixement. La cadena barcelonina ha arribat a un acord amb el gegant francès de botigues de roba esportiva per obrir un espai Veritas dins el Decathlon de Rivas-Vaciamadrid, considerat com el més gran d’Europa, amb una superfície de 12.000 metres quadrats.

Des d’aquest cap de setmana, en aquest centre Decathlon es podran adquirir més de mil productes ecològics d’alimentació proporcionats per Veritas i, si la iniciativa té èxit, podria replicar-se en altres establiments de la cadena d’articles esportius, cosa que permetria a Veritas multiplicar la seva xarxa de distribució i disparar el seu creixement. “Decathlon i Veritas volen posar de manifest la seva aposta per un estil de vida saludable, ecològic i també sostenible”, afirma l’empresa presidida per Silvio Elías.

Veritas va néixer a Barcelona l’any 2002 de la mà de diversos inversors catalans, entre els quals es troben les famílies Elías (expropietària de Caprabo), Pont (Borges) i el professor d’Esade, Carles Torrecilla. La cadena compta actualment amb una xarxa de 80 punts de venda i ha crescut amb les adquisicions d’Anna Ecològica i Ecorganic. Opera a Catalunya, País Basc, Navarra, Balears, Madrid, Comunitat Valenciana i Andorra. La facturació de Veritas va arribar als 106 milions d’euros el 2020, exercici en el qual es van obrir cinc noves botigues i es va incrementar la plantilla fins a 770 persones.

La botiga comercialitza bàsicament productes ecològics no peribles.