World Ocean Council
Paul Holthus, president i conseller delegat del World Ocean Council, rep les claus de la nova seu de mans de Lluís Salvadó, president del Port de Barcelona, i Emma Cobos, directora d’Innovació i Estratègia de Negoci.

World Ocean Council estrena oficines al Port de Barcelona

L'entitat s'ha instal·lat a l’edifici Nord del World Trade Center

El president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó, ha fet entrega aquest dimarts de les claus de les oficines del World Ocean Council al seu president i conseller delegat, Paul Holthus. La nova seu de l’entitat se situa a l’edifici Nord del World Trade Center. 

“És una oportunitat per a tota la comunitat portuària i, per això mateix, encoratjo a les més de cinc-centes empreses que la representen a aprofitar-la per impulsar iniciatives innovadores i responsables amb el medi ambient en el seu àmbit”, ha valorat Salvadó.

El World Ocean Council és la principal organització empresarial internacional que té com a objectiu fomentar l’economia marítima, abordant els problemes transversals que afecten als oceans, especialment en matèria de sostenibilitat ambiental. L’entitat serveix per reunir líders de totes les indústries marítimes, com ara el transport marítim, la pesca, el petroli i el gas, l’aqüicultura, el turisme, les energies renovables o els ports.

Per al port, la instal·lació de la seu central de l’organització al Port de Barcelona marca “una gran fita en la promoció de la ciutat de Barcelona com a hub de referència en economia blava”. L’elecció de la capital catalana com a seu global de l’entitat també suposa celebrar-hi periòdicament els seus esdeveniments mundials d’economia blava, com el Sustainable Ocean Summit o el Global BlueFin.