La competició tindrà lloc del 15 al 23 d'abril a les pistes RCTB-1899.

Banc Sabadell amplia tres anys més la seva aposta pel torneig Conde de Godó

L'entitat renova la confiança amb la competició amb l'objectiu d'impulsar-ne el creixement i fomentar que sigui una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona

Banc Sabadell ha oficialitzat la seva aposta per renovar tres anys més com a patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, tal com ja va avançar The New Barcelona Post el passat 7 d’octubre. L’entitat esponsoritza aquest esdeveniment esportiu clau per a la ciutat des del 2008, per la qual cosa l’acord signat amb el Reial Club de Tennis Barcelona suposa estendre la relació fins als 17 anys, convertint aquest patrocini en el més durador de la història de l’esdeveniment.

Segons el banc presidit per Josep Oliu, aquesta renovació de la confiança es produeix “després d’uns anys molt complicats per l’afectació de la pandèmia” i persegueix “donar estabilitat i continuar amb el creixement del torneig” perquè sigui “una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona”. L’objectiu del club és mantenir-se amb el Godó “a l’elit dels tornejos de terra batuda” i ser el gran referent entre els ATP 500. El 2023, el Barcelona Open Banc Sabadell celebrarà el seu 70 aniversari i tindrà lloc del 15 al 23 d’abril a les pistes RCTB-1899. Les entrades es podran adquirir a partir del 30 de novembre.

Entre les novetats que presentarà el Barcelona Open Banc Sabadell l’any vinent destaquen canvis en la seva imatge, amb la incorporació d’elements commemoratius del 70è aniversari i el llançament d’una nova línia de marxandatge que fabricarà Mango. El grup tèxtil català s’estrenarà el 2023 com a patrocinador tècnic del Godó, cosa que significa que serà l’encarregat de vestir tot el personal del torneig, incloent-hi tots els aplegapilotes, jutges de línia i jutges de cadira que hi participen. Mango vestirà, a més, a tots els membres de l’organització en substitució de Lacoste.

“Ens sentim identificats amb els valors del tenis i, és per això, que renovem la nostra confiança en aquest patrocini tres anys més”, ha afirmat Josep Oliu. Segons el president de Sabadell, “es tracta d’un torneig de projecció nacional i internacional que s’ha convertit en punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors”.

Per la seva banda, el president del RCTB, Jordi Cambra, ha destacat que “ampliar l’aliança amb Banc Sabadell és una gran notícia per al torneig”, ja que “permetrà seguir amb la línia de creixement que tenim fixada”. “Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és clau per mantenir-nos a l’elit dels tornejos de terra”, ha apuntat.

A la mateixa línia, el conseller delegat del Barcelona Open Banc Sabadell, Xavier Pujol, ha mostrat el seu agraïment “pel compromís del banc” amb el torneig. “Aquesta renovació suposa un impuls fonamental per continuar posicionant el Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del nostre circuit”, ha conclòs.