The Social Hub Barcelona
Recepció de l'hotel i residència de The Social Hub a Barcelona.

The Social Hub arriba a Barcelona amb una inversió de 60 milions

La cadena holandesa culmina la construcció d'un innovador complex al 22@ que combina habitacions d'hotel, residència per a estudiants i espais de coworking

The Social Hub, anteriorment coneguda com The Student Hotel, arriba a Barcelona amb el seu model d’allotjament híbrid, basat a barrejar sota un únic sostre habitacions d’hotel i habitacions per a estades llargues, així com espais de coworking. El primer establiment de la cadena holandesa, completament nou, se situa al carrer Cristóbal de Moura, al 22@, i ha suposat una inversió de 60 milions d’euros.

L’establiment de la capital catalana compta amb unes 300 habitacions, que es reparteixen equitativament entre els usuaris que s’allotgen unes nits i els que se’n queden més —aquests tenen cuina compartida—. Estan dissenyades de manera que es puguin convertir en un tipus o un altre segons la temporada.

Les habitacions es complementen amb 3.300 metres quadrats d’espais de coworking, amb 700 places; un auditori; un gimnàs; dues piscines a la terrassa, i diversos restaurants. El preu de l’habitació d’hotel se situa en els 110 euros la nit, mentre que el preu de la residència, a partir dels 43 euros la nit, incloent-hi l’accés als diferents serveis que ofereix l’allotjament.

Aquest combinat d’hotel i residència es dirigeix a estudiants, però també a professionals joves que passin un temps a la ciutat i barcelonins que busquin un espai on treballar, explica Frank Uffen, director de Partnerships a The Social Hub. S’afegeix així el vessant de club social, un model cada vegada més de moda a la ciutat, amb altres exemples com The Sircle o Juno House. A The Social Hub, la quota de filiació és de 99 euros al mes, pensada per a aquells usuaris que no s’hi allotgin però vagin al seu coworking o gimnàs. Per als menors de 25 anys, es redueix als 69 euros al mes.

A més de l’allotjament al 22@, amb la seva obertura prevista per a principis de novembre, The Social Hub arribarà també a Madrid, situant-se en el centre de la ciutat, enfront del Palau Reial. En aquest cas, no serà un edifici d’obra nova com el de Barcelona, sinó que s’ha rehabilitat l’antiga impremta de la revista Semana. A la capital madrilenya, les habitacions de residència ja estan plenes fins al març de 2023.

Noves obertures a Espanya i Europa

Segons detalla Uffen, no seran els únics establiments que volen obrir a Espanya. Per a l’any que ve està previst Sant Sebastià, però també es postulen com a futurs destins ciutats com Màlaga, Bilbao i València, així com noves ubicacions a Barcelona i Madrid.

A nivell europeu, la cadena amb seu a Amsterdam compta amb 16 establiments en funcionament, entre ells, els imminents de Madrid i Barcelona, així com un altre previst per a enguany a Toulouse. Tot això suma 11.000 habitacions i una plantilla de 800 treballadors. Amb el suport del fons holandès APG, el britànic Aermont Capital i el fons sobirà de Singapur GIC, la cadena preveu obrir sis allotjaments més de cara a 2025. Estaran a Porto, Glasgow, Roma, Florència, Belfiore, Lisboa i Torí.

Tags from the story