BUILD38
L'equip de Build38.

Caixa Capital Risc inverteix en l’empresa de ciberseguretat Build38

Junt amb el fons eCapital, el grup inversor entra a l'accionariat d'una startup alemanya que ha optat per emplaçar a Barcelona el seu equip de desenvolupament.

Build38 és una de les moltes startup que no tenen la seva seu social a Barcelona, ​​però sí que han triat la capital catalana per ubicar el seu equip de desenvolupament, ja que a la ciutat troben talent i, a més, ofereix un entorn atractiu per a radicar als seus empleats de més valor afegit. Aquesta empresa de ciberseguretat amb seu a Munic acaba de reforçar el seu vincle amb Barcelona al donar entrada al seu capital a Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de Criteria Caixa.

L’operació s’ha dut a terme mitjançant una ampliació de capital per un import de tres milions d’euros que ha estat subscrita a parts iguals per Caixa Capital Risc i pel fons alemany eCapital. Com a principals accionistes de Build38 es mantenen GD Ventures i els socis fundadors, entre els quals destaquen tres espanyols. Segons l’startup, aquesta ronda de finançament suposa l’inici d’una nova etapa basada en el desenvolupament de noves funcionalitats i productes i en l’entrada en nous segments com el de la salut o la identitat digital.

Amb oficines també a Singapur, Build38 desenvolupa solucions de ciberseguretat per a aplicacions mòbils i d’autenticació sense contrasenya i compta amb clients en el sector financer i de l’automoció i en l’àrea de venda d’entrades.

CaixaCapital Risc gestiona un volum de 200 milions d’euros i inverteix en empreses emergents i en fase de creixement del sector de les TIC, biotecnologia i industrial. La seva aposta per l’àmbit de la ciberseguretat és prioritària “davant l’imparable moment que viu la digitalització de serveis per part de les empreses”. Criteria Caixa és la societat que gestiona el patrimoni empresarial de la Fundació Bancària La Caixa.