TheNBP Factory

Stefan Đorđević Bàsquet Girona
El pivot serbi Stefan Đorđević.

Đorđević i Martínez (Bàsquet Girona) passen la revisió mèdica a la Clínica Diagonal

L'equip gironí, amb el suport de FIATC, afronta la seva segona temporada a l'ACB amb set cares noves

Aquesta setmana està servint als nous jugadors del Bàsquet Girona per aclimatar-se a la ciutat i realitzar les exploracions mèdiques pertinents. Pocs dies abans de començar amb els entrenaments, els jugadors estan passant els seus controls a la Clínica Diagonal, situada a Esplugues de Llobregat. Ho fan amb el suport de FIATC, el principal partner del Bàsquet Girona.

El dilluns va ser el torn de Jaume Sorolla i el dijous el de dos nouvinguts, Stefan Đorđević i Sergi Martínez. Đorđević arriba a Fontajau procedent de l’Igokea de la Lliga Adriàtica. Segons el pivot serbi, la nova etapa “és un gran pas per a la seva carrera”. “Intento competir al màxim en una de les principals lligues europees. Això em motiva a continuar treballant i estar llest per a la pròxima temporada. Tinc ganes de conèixer l’equip, l’afició i Fontajau”, declara.

D’altra banda, Sergi Martínez, qui coneix bé la lliga després de disputar les últimes quatre temporades amb el Barça, se sent “molt orgullós de representar a aquest gran equip”. Per a Martínez, que arriba en qualitat de cedit procedent del conjunt blaugrana, la nova temporada amb el Bàsquet Girona és “una oportunitat per fer créixer el projecte i créixer com a jugador”.

Després de la revisió mèdica, tots dos jugadors estan llestos per posar-se a les ordres del cos tècnic gironí a partir del pròxim dilluns, jornada en la qual el Bàsquet Girona començarà els entrenaments de la seva segona temporada a l’ACB.

La plantilla, que enguany serà dirigida per Salva Camps, comptarà amb set cares noves, a més de Đorđević i Martínez, s’estrenaran Marcos, Iroegbu, Brown, Pons, i Sušinskas. Tots ells estaran acompanyats pels jugadors ja presents en la passada temporada (Sorolla, Vila, Fjellerup i Colom).