Edició 2020 de l'ISE a Amsterdam.

L’ISE posposa la seva gran estrena a Barcelona fins al 2022

La incertesa per la pandèmia porta als organitzadors de la fira audiovisual més gran del món a optar per esdeveniments més petits i segurs, que se celebraran a la capital catalana, Munic, Amsterdam i Londres.

La persistència de la crisi del coronavirus ha portat als organitzadors de l’Integrated Systems Europe (ISE), la fira de la indústria audiovisual més gran del món, a posposar la seva gran estrena a Barcelona, que estava prevista de l’1 al 4 de juny, fins al febrer de 2022. “Hem pres aquesta decisió després de llargues discussions amb els nostres expositors durant els últims mesos i, sobretot, durant els últims deu dies. Sempre hi ha hagut una clara demanda d’un ISE de quatre dies a Barcelona el juny. No obstant això, continua la incertesa al voltant de la pandèmia i els viatges internacionals, cosa que significa que no podrem portar a terme l’ISE 2021 en el seu format tradicional”, ha exposat el director executiu de l’ISE, Mike Blackman.

Fa poc més d’una setmana que el congrés havia confirmat que mantenia la seva data d’aterratge a la capital catalana, amb una edició reduïda i programació presencial i virtual. Amb aquest anunci, els organitzadors donaven uns dies de marge als expositors que decidissin finalment que no volien participar presencialment, permetent la anul·lació sense penalització. Sense les cancel·lacions mediàtiques que s’estan produint al voltant del Mobile World Congress (MWC), un any més, les empreses participants a l’ISE també han acabat fent marxa enrere, exposant als organitzadors les seves preferències per esdeveniments més petits a nivell local.

Finalment, l’ISE ha programat quatre petits salons a Barcelona, Munic, Amsterdam i Londres, els principals mercats europeus del sector audiovisual. Es fomentarà així la interacció cara a cara, però d’una manera més prudent i segura. Les quatre trobades tindran una durada de dos dies cadascuna, repartides durant el mes de juny. També hi haurà una programació digital, desenvolupada per la multinacional Cisco. Sobre la celebració d’aquest petit esdeveniment a Fira de Barcelona, els dies 1 i 2 de juny, encara no se sap quant espai s’ocuparà als recintes firals.