Pallars 180, H&M
Projecte del nou edifici del carrer Pallars on H&M ha llogat espai per a la seva seu espanyola. ©CONRENTRAMWAY

La cadena de moda H&M trasllada les seves oficines al 22@

La marca sueca ha llogat 4.100 metres quadrats en un immoble del carrer Pallars on traslladarà durant el primer trimestre del 2022 les oficines centrals del grup a Espanya, ara ubicades al carrer Canuda de Barcelona

La cadena sueca de moda H&M tancarà les oficines centrals per a Espanya, ubicades al carrer Canuda de Barcelona, ​​per traslladar-se a un nou i ampli espai al 22@, durant el primer trimestre del 2022. La marca ha llogat a Conren Tramway uns 4.100 metres quadrats en un edifici d’oficines en construcció al número 180 del carrer Pallars, que estarà disponible a partir del proper febrer.

La marca ja havia procedit a principis del 2021 al tancament de l’establiment megastore que tenia als baixos de l’immoble del carrer Canuda, que fa cantonada amb l’Avinguda Portal de l’Àngel, coincidint amb la venda de l’edifici —propietat d’un family office— al fons britànic BMO Real Estate Partners, per 80 milions d’euros. L’immoble del carrer Canuda, que també va abandonar recentment la marca Disney, serà sotmès a una rehabilitació integral.

L’edifici del 22@, amb una superfície total propera als 10.000 metres quadrats, és un projecte de BAAS Arquitectura que inclou zones de vestuari i dutxes destinats als usuaris de l’edifici, àrees exteriors i zona d’aparcament per a cotxes i bicicletes. L’immoble compta amb estàndards de sostenibilitat, eficiència energètica i mediambiental, a més d’espais diàfans.

La multinacional sueca també ha tancat aquest any la botiga que tenia oberta des del 2008 a l’històric edifici dissenyat per l’arquitecte Josep Domènech al segle XIX i seu de l’antiga companyia Catalana de Gas (origen de l’actual Naturgy) a escassos metres de les seves oficines centrals, a la mateixa Avinguda Portal de l’Àngel. Aquest espai comercial serà ocupat per la també ensenya de moda Lefties, la marca del grup Inditex que va néixer com a outlet de Zara, que obrirà un flagship.

Durant el 2021, i a causa de les pèrdues registrades en el negoci arran de l’impacte de la pandèmia del coronavirus, la cadena H&M ha procedit a una reordenació de la xarxa de botigues a Espanya, que ha comportat el tancament de 27 establiments i l’aplicació d’un  Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per a uns 350 treballadors.

Una botiga d’H&M ocupava, fins a principis de 2021, la històrica seu de Catalana de Gas, al Portal de l’Àngel.

 

Tags from the story