Alfons Pastor, consejero delegado del Grupo Caterdata.
Alfons Pastor, conseller delegat del Grup Caterdata.

Neix un portal de compravenda de productes d’oportunitat per l’hostaleria

El Grup Caterdata ha posat en marxa una plataforma de compravenda de productes d'oportunitat i de segona mà per ajudar al sector de la restauració

Equipaments, alimentació, begudes, productes d’higiene i neteja, mobiliari o utensilis són alguns dels articles que es poden comprar i vendre a Stockhoreca, un nou portal de productes d’oportunitat d’hostaleria, creat pel Grup Caterdata per donar suport al sector en un dels seus moments més difícils.

Després de mesos de tancament durant el confinament i de les noves restriccions que han obligat a tornar a abaixar les persianes, el canal Horeca afronta una greu crisi, a la qual Stockhoreca vol contribuir a alleugerar. L’objectiu principal és que els proveïdors trobin una sortida per als seus productes i que els que necessiten comprar-los els trobin a bon preu. També servirà per ajudar aquelles empreses del sector que tinguin molt estoc i necessitin desfer-se d’ell ràpidament.

Stockhoreca està pensat per restauradors, hotelers, bars, cafeteries i altres empreses d’hostaleria. La plataforma dividirà els productes en dues seccions: una d’outlet, amb productes completament nous, i una de segona mà, amb articles en bon estat de conservació, però que ja han estat utilitzats.

Portal StockHoreca
El Grup Caterdata ha creat el nou portal.