EDIFICI ON S'UBICARÀ EL SEGON 'WORK CAFÉ' DE BARCELONA.

Santander obrirà un ‘Work Café’ de 650 metres quadrats al Passeig de Gràcia

El banc inaugurarà a finals de gener la seva segona oficina a Barcelona dotada de cafeteria i espais de treball oberts a clients i a no clients, un format innovador de sucursal que ja ha implantat a una desena de països.

Banco Santander ha començat les obres per obrir a Barcelona un segon Work Café el pròxim 25 de gener. Després d’inaugurar al febrer la primera sucursal d’aquestes característiques a l’Avinguda Diagonal amb Aribau, ara ha seleccionat per a aquesta segona obertura un local de grans dimensions situat a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb el carrer Aragó, a la cantonada oposada de la botiga de Burberry, davant de la Casa Batlló.

Es tracta d’una oficina que va passar a formar part de la xarxa de Santander després de la integració de Banco Popular i que, anteriorment, havia acollit una sucursal de l’antic Banco Pastor. De fet en aquest edifici d’oficines tenia la seva seu la delegació territorial catalana del ja desaparegut banc gallec.

El local, on hi havia hagut oficines de Pastor i Popular, es troba en ple procés de remodelació.

El segon Work Café de Barcelona comptarà amb una superfície de 650 metres quadrats i tindrà com a gran element emblemàtic un espai de cafeteria obert tant a clients com a no clients de l’entitat. També hi haurà sales de reunions, un àrea de coworking o espai lliure per treballar amb connexió a Internet i una zona destinada a realitzar les transaccions financeres més habituals o a despatxar amb un gestor de banc. No hi ha punt de caixa, ja que en aquest tipus d’oficines, que tenen un horari extens de matí i tarda, Santander aposta per caixers automàtics d’última generació. Els clients de l’entitat es poden beneficiar d’un descompte del 30% a la cafeteria si paguen amb una de les seves targetes de crèdit.

Per accedir a la cafeteria de la sucursal no cal ser client del banc.

Santander compta ara amb onze Work Café a Espanya ubicats a Madrid (6), Barcelona, ​​Bilbao, Màlaga, València i Valladolid. Aquest format d’oficina busca establir un nou tipus de relació amb els clients, acostar el banc al públic més jove i avançar en el procés d’innovació i digitalització del sector financer. El banc presidit per Ana Botín va començar a assajar aquest concepte a Xile el 2016 i també l’ha estès a altres països com Mèxic, Brasil, Xile, Argentina, Portugal, Regne Unit, Polònia i els Estats Units, fins a sumar una xarxa de 87 sucursals d’aquest tipus, totes elles ubicades en avingudes i locals emblemàtics de grans ciutats.

El ‘Work Café’ de Santander a Diagonal amb Aribau.